DAN GÎRLEANU CERE DEMISIA „NULITĂȚII” VIȘAN Dan Gîrleanu este primul om de volei român,…

DAN GÎRLEANU CERE DEMISIA „NULITĂȚII” VIȘAN Dan Gîrleanu este primul om de volei român,…
aqualine.ro/

DAN GÎRLEANU CERE DEMISIA „NULITĂȚII” VIȘAN

Dan Gîrleanu este primul om de volei român, care cere public și fără echivoc demisia lui Gheorghe Vișan din fruntea FRV. Deși au mai fost unii care au cerut același lucru, aceia s-au manifestat în mod anonim, pe la colțuri șoptit și în diferite locuri de pe Internet, fără vreun impact. Este pentru prima dată cînd o persoană de volei cu nume și cu greutate se exprimă răspicat în acest sens.

roadelepamantului.ro

Într-un comentariu postat la grupul de FB Volei România, Gîrleanu arată că „nu avem o strategie, nu avem proiecte, nu avem viziune”, „avem venin, delațiune, pupincurism”. Astfel, el cere demisia „nulității” Vișan, despre care zice că a ajuns președinte FRV fără măcar să fi prezentat un dosar de candidat, dar și a Consiliului Director.

Dan Gîrleanu a fost jucător medaliat cu bronz la JO, antrenor în țară și în străinătate, secretar general al FRV, director tehnic al Centrului Regional al FIVB din Barbados.

bijubox.ro

Treaba e: care oameni de volei se solidarizează? Este voleiul sport de echipă?

1 thought on “DAN GÎRLEANU CERE DEMISIA „NULITĂȚII” VIȘAN Dan Gîrleanu este primul om de volei român,…

  1. De vina sunt toti pupincuristii care au acceptat o asemenea nulitate in fruntea voleiului romanesc. sa plece unde si+a dus mutu iapa&

Comentezi?