ȘOC ȘOC ȘOȘOC! Paranormalul lovește iar la Blabla Blaj * ZaDarko Arena dat afară de Limbosu! 😊 Începutul sfârșitului pentru Jucărica lui Limbosu

 

 

Pupincii primarelui de la Blaj, Rotar Păhărică Limbosu, ne anunță că Darko Zakoč (zis și ZaDarko Arena), antrenorul Jucăricii lui Limbosu, Blabla Blaj, a fost mătrășit de Limbosu pentru rușinile aduse în stagiunea abia încheiată, în ciuda salariului uriaș pompat în el! Articolul mustește de recunoștință și de mulțumiri, dar zvonurile zic că Limbosu s-a supărat grav de a făcut febră musculară la limboi.  😂 Se vedea de ceva vreme că pe Limbosu nu-l mai distra voleiul și, după ce a fost reales primar, nu mai are rost să arunce milionul de ieuroi electorali anual pe o mână de mercenare, care adună în sală 250 de spectatori. Adică asta adunau când nu era pe bază de pandemie. Mai mult, Limbosu nici nu mai are sacul de bani, cum zice un mare comentator al voleiului românesc, „scorul se strânge” de la an la an.

Cel mai tare și cel mai comic ar fi ca ZaDarko să fie recrutat de CSM Târgoviște! 😀 Asta dacă ai lui Boriga consideră că Zakoč mai are putere de a fi antrenor de prima mână. E posibil să fi ieșit și el ruinat paranormal din groapa de draci de la Blaj precum Nemțanu sau Salaoru sau Alupei.

Ca prin ceață risipită, se întrevede sfârșitul aventurii voleibalistice a lui Limbosu și… oare se va mai înscrie în campionatul viitor ca să arunce sute de mii de ieuroi pentru nimic? 😉 Unde mai pui că și federația vrea cel puțin 2 românce în teren la orice moment! O cruntă lovitură pentru Limbosu, care trebuie să convingă cel puțin 4 românce tari să stea izolate un an în satul lui. Și nici acum Limbosu nu pricepe Blestemul lui Avrămuț Iancu.

Înscrie-te, bă Limbosule, că mai este loc de recorduri ale rușinii prin Ieoropa! 😂 Sau te pregătești de pârnaie?

Macariena! Fă-ți valiza, că acușa primești o ofertă de la Limbosu, tu fiind un mare antrenor, desigur.

(Și pila Rus n-a mai fost convocată la națională!)

Comentezi?