Sub-19 F Turneul final :: PĂHĂRICĂ, CE DĂ BLAJUL? Ce uimește cel mai mult…

Sub-19 F Turneul final :: PĂHĂRICĂ, CE DĂ BLAJUL? Ce uimește cel mai mult…

Sub-19 F Turneul final :: PĂHĂRICĂ, CE DĂ BLAJUL?

Ce uimește cel mai mult în treaba asta cu turneul final al junioarelor este așa: Unde e primarul mico-roman Rotar Păhărică Buzilă??

Păi măi Păhărică! Nu te băteai tu cu cărămida-n pieptu-ți păros că ți-a dat puhoi de bani Dumitrel, șeful județului, ca să dezvolți sportul albean? 😀 😀 Păi cum l-ai dezvoltat în ultimii 5 ani, frățică? Nicio echipă din Blaj la turneele finale de presenioare din 2018?
Niciuna, niciuna? Zero barat?
Nimic la minivolei? Nimic la speranțe?
Nimic la cadete? Nimic la junioare?
Văzurăm la turneele finale de presenioare pe alde Deva, Botoșani, Sighetul Marmației, Alexandria, Mioveni… Da’ Blajul tău pe unde e, frățică??
CE DĂ BLAJUL??

Dar Centrul de Excelență de la Blaj ce a făcut toții anii ăștia cu banii primiți de la MEN? (unde era mare sculă însuși Ghiță Bombiță) Cîte jucătoare de divizia A1 ai dat țării în 5–6 ani? Una singură?? Și pe aia ai ținut-o rezervă și nu i-ai dat voie să joace în finala Ligii Campionilor? Că așa putea să se laude Blajul că măcar o blăjeancă a jucat într-o finală europeană extraordinară…

Aaa… ai folosit banul public ca să-ți „cumperi“ echipă personală de mercenare și să te știi jupîn (și) peste ele? Ca să „cumperi” titluri de campioană și să te dai fudul în fața gloatei locale tu personal, plimbîndu-te țanțoș prin centru tîrgului, bălăngănind la grumazul tău medaliile primite de la prietenul tău de pahar, Ghiță Bombiță??
Păi ar cam fi vremea să dai socoteală împreună cu Dumitrel pentru cele 5–6 mil de euro din banii statului risipiți pe propria ta distracție. Nu cumva mai vrei să spargi 1 mil și în stagiunea următoare?
Cică niște oameni ai legii încep să devină interesați.

Comentezi?