A1F ETAPA Rezultate (2) | IAR CEDĂ BLAJUL! * SAMURAIUL TURC * INCREDIBIL CINE…

A1F ETAPA Rezultate (2) | IAR CEDĂ BLAJUL! * SAMURAIUL TURC * INCREDIBIL CINE…
aqualine.ro/

A1F ETAPA 2.2 Rezultate (2) | IAR CEDĂ BLAJUL! * SAMURAIUL TURC * INCREDIBIL CINE FUSE CEA MAI BUNĂ JUCĂTOARE! * UNDE-I SUPER-SALAORU?

Blabla Blaj – CSM București 1 – 3 (20-25, 25-27, 25-9, 15-25)

Suleiman cel Sfios ca Șeherezada a citit ce-am mai scris pe acilea și s-a prins și el că nu are de ce să-i fie așa de frică de cea mai slabă echipă adunată de Darko Arena de cînd e la Blaj. Motivul slabei adunări este unul simplu: printre jucătoarele internaționale mai bunicele s-a răspîndit deja informația că Blajul e un loc în care nu ai ce să faci 10 luni, chiar dacă salariile sînt ademenitoare. De această echipă, „vicecampioana“ Ieuropei, s-a temut tare pînă acum Pașa Akbașa cel Fudul, poreclit și „antrenorul Japoniei“. S-a prins foarte tîrziu că nu avea de ce.

Suleiman a început meciul viguros, aflînd probabil de la acest blog că Darko Arena are tradițional un demaraj mai greu. Atacul bucureștean a cîștigat primul set la o diferență confortabilă. Odată dezmeticite, blăjencele s-au zbătut, dar nu cu mult folos și numai din cauza greșelilor neforțate ale CSMB au ajuns la 24-21. Cînd colo, blestemul lui Avrămuț: pierd cele 3 mingi de set și o mai pierd și pe a 4a la 25-24.
Setul 3 a fost cu totul altceva. Odată văzut cu 1 punct la teșcherea, Suleiman Akbașa s-a lăsat pe tînjală și a făcut și el ISTORIE, dacă tot e asta la modă: cel mai slab set din istoria CSMB. Un adevărat set Akbashian: vreo 7 pct pierdute la rînd pe la începutul setului, iar de la 15-9, Blajul a făcut 10 pct la rînd! Mare samurai, mare antrenor!
Numai că a fost o păcăleală… Am mai văzut și la echipe mai mari cum mai fac cîte un set de tot rîsul (ITA (M) pe la Jocurile Olimpice?). A venit apoi rîndul Blajului să facă iar ISTORIE, adică cel mai rău pierdut set în campionat. (Probabil.)

klap.ro

Ne-am tot chiorît la datele statistice și nu ne-a venit să credem cine a ieșit cea mai bună jucătoare a partidei! Nimeni alta decît… Adelina Ungureanu ( #11 extremă CSMB, 18 ani!). Tot ea a avut și cel mai eficient atac: 15 pct, eficiență 45%.
Nu a fost o situația din aceea în care o jucătoare să fie decisivă pentru cîștigarea unui meci, dar azi ea a fost cu un cap mai sus decît restul echipei. Poate ea nu-și dă seama, dar azi a fost probabil ziua în care s-a transformat din fată în femeie, voleibalistic vorbind…
Cea mai bună marcatoare și cea mai bună recepție: Maret Balkestein Grothues ( #6 extremă CSMB), 19 pct, 39%.
De la Blaj, e greu de remarcat cineva. Și greu de înțeles cum a tot sucit Zakoć echipa. A scos-o pe Jidkova, care a jucat doar primul set cu eficiență 63% și a băgat-o pe Baciu care, în 4 seturi, a făcut eficiență 36%. Mare antrenor și ăsta! Iar ca libero o ține pe bătrîna Vujović, care a încasat 3 ași… Așa libero?
Onyejekwe (Nneka, bre!), și ea pe cale să devină cetățeancă de onoare, dar și atinsă de blestemul lui Avrămuț Iancu, a făcut, așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, doar 5 punctulețete în tot meciul. Pe cînd alte centrale serioase se bat să fie cele mai bune marcatoare…

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Sărăntocii primitivi ai primarelui Păhărică Limbosu, inclusiv Bacșișul General (și Director), nu s-au învrednicit să transmită meciul video nici de data asta. E mai greu de furat cu „supraveghere“ video. Dar acușa o să-i vedeți pe „jurnaliștii“ pupincuriși ai lui Limbosu cum or publica 130 de poze, în loc de măcar un rezumat video.
Că așa zicea Darko Arena: că are echipă „profesionistă“! Ха ха ха врло смешно! 😀
Și acușa vor scrie aceia „Din păcate…“. Da, Gogo, din păcatele Limbosului! Din păcatele lui iar #CedăBlajul. Poate cedează și titlul și Cupa…

Da’ Super-Salaoru pe unde mai e? Nici nu mai dă pe la Blaj? Nu se mai pupă (amical!) cu cel care a tot băgat zeci de mii de ieuroi în ea ani de zile?
Sau s-a lăsat de volei fără festivitate de la Ghiulică?

https://www.facebook.com/CSMBVolei/videos/532650287264916/


Comentezi?