A1F F1E11, rezultate (3) * Marea Golăneală din Mica Romă CSM Tîrgoviște – CSM…

aqualine.ro/

A1F F1E11, rezultate (3) * Marea Golăneală din Mica Romă

CSM Tîrgoviște – CSM București (NEREGULAMENTAR) 1 – 3 (22-25, 25-23, 19-25, 23-25)

CSMB, cu „Tunurile din Navarone“, Baciu ( #1 opusă) și Brakočević ( #2 opusă), s-a răzbunat pentru înfrîngerea de acasă din tur (2–3). Cele două și-au făcut planul la puncte, realizînd cîte 20 de căciulă, dar cea mai bună jucătoare a meciul a fost Erin Fairs ( #7 extremă CSMT) cu 21 de pct, dar și cu eficiență în atac mai bună și cu contribuție la recepție.
CSMB a jucat iar cu 2 opuse, dar asta nu poate fi o idee strălucită de-a Pașei Akbașa cel Fudul, perntru că el nu poate avea idei. El are numai fițe și figuri și aere. Practic, starea de fapt a forțat așa structură, că doar nu era s-o bage pe O Medić și s-o lase pe Baciu pe tușă. A rezultat un atac intens, ceea ce a obligat pe CSMT la o apărare fermă. Echilibrul a fost stricat doar în setul 3, altfel rezultatul putea fi oricare.
Meciul a fost frumos și cu multe faze spectaculoase, de postat pe net, numai că prostănacii de la Digi Sport le-au cam ratat pe toate! Să zicem doar de serviciul fabulos al lui Brakočević din setul 4 (14-14?) cînd mingea s-a învelit în fileu și a zvîcnit aproape vertical în terenul CSMT. Nici Ngapeth nu știe să facă așa 😉
Regulamentul nu s-a încălcat numai ca programare, ci și la echipament. Ambele echipe au venit cu aceeași culoare de echipament, iar în acest caz CSMT era obligat să și-l schimbe. Vina e și a arbitrului Lucian Năstase, care trebuia să nu permită începerea jocului. Păi așa hal de arbitru internațional, Luciene, de nu știi regulamentul? Sau n-ai avut stomac tare ca să-l aplici?
Și sala a fost rece, de a trebuit să joace fetele în izmene. Ce faci, Prisăcarule, cu banii? Cumpără niște reșouri din talcioc.

Știința Bacău – CSM Lugoj (NEREGULAMENTAR) 3 – 0 (25-10, 25-14, 25-18)

ottobroker.ro
vivacredit.ro

Nu le-a ajuns meciul nici pe-o măsea băcăoancelor. Lugojencele au jucat fiecare doar cît pentru un set. Cea mai bună jucătoare: Cristina Cazacu ( #7 extremă Știința).

Penicilina – Alba Blaj (NEREGULAMENTAR, cu gazdă inversată, meci devansat din etapa 12) 0 – 3 (22-25, 20-25, 11-25)

Cea mai mare golăneală anti-regulament s-a produs azi prin faptul că publicul ieșean a fost văduvit de vizionarea echipei campioane în Iași. Valică Primărică Golănică l-a îmbrobodit pe Ghiță Bombiță și partida s-a mutat la Blaj.
În primele 2 seturi Penicilina a avut multe momente în care a condus (e drept, cu 1-2 puncte), dar pe final de set s-a înmuiat. Nu s-a întîmplat asta pentru că Penicilina ar fi jucat cu vigoare și cu talent contra campioanei, ci pentru că Alba Blaj a făcut poate cele mai proaste 2 seturi din ultimii 4 ani. În setul 3 ieșencele deja au revenit la starea lor naturală de mămăligi.
Cea mai bună jucătoare: Aleksandra Crnčević ( #9 extremă Alba).
Penicilina este deja la al 2lea meci din acest an fără Grabovețcaia, iar Alina Gagea s-a mutat pe extremă, fără vreo îmbunătățire a eficienței.

4 thoughts on “A1F F1E11, rezultate (3) * Marea Golăneală din Mica Romă CSM Tîrgoviște – CSM…

  1. Întrebare: de ce copii (fetele) nostrii stau pe banca si aducem jucatoare din strainatate???Avem atâtea fete BuNe….talentate…si ce fac???stau pe banca!!!
    Sunt dezamagitã!!!

Comentezi?