ACS PENICILINA – CSM TÎRGOVIȘTE : 0 – 3 (-15, -7, -14) Evoluția scorului:…

ACS PENICILINA – CSM TÎRGOVIȘTE : 0 – 3 (-15, -7, -14)

Evoluția scorului:
SET 1
4-8
7-16
11-20
15-25

SET 2
5-8
5-16
6-20
7-25

SET 3
6-8
6-16
11-20
14-25

Durata: 55-60 min
Spectatori: cca 210

Evoluția scorului și durata spun toată povestea. Cînd am ajuns întîrziat la sală era deja 0-7. Apoi fetele au făcut un șir de 4 puncte, ceea ce mă face să mă mir dacă nu cumva le port noroc 🙂 Cum s-ar explica faptul că Penicilina a început să mai și cîștige și să adune puncte mai serios de cînd am revenit ca spectator de la etapa 8 (meciul cu Piatra Neamț, din tur). Cum au început să mă blocheze (cam toate) pe Facebook, le-a și revenit ghinionul… 😉

Dincolo de anecdote paranormale aberante, norocul și-l mai face omul și cu mîna lui, iar Penicilina nu a lucrat azi deloc. Tîrgoviștencele n-au venit nici deprimate, nici înrăite, ci ca o echipă serioasă de divizia A. Din păcate, au jucat cu o echipă virtual de divizia B, care a părut că nu vrea cu adevărat să joace. Unii spectatori au remarcat că a fost același tip de joc fără nici o vlagă, ca la Piatra Neamț. (În plus față de comentariile deja apărute la acest grup, și alți suporteri ieșeni, care au făcut drumul la Patra Neamț, au spus că acel meci a fost nu slab, ci de-a dreptul dubios – atît de dubios încît președintele Vasile Stîngă ar trebui să dea niște explicații despre ce s-a întîmplat cu adevărat.) Poate că la Piatra Neamț s-au pierdut șansele de poziționare în treimea caldă mediană a clasamentului.

După un prim set foarte slab, a urmat un set și mai slab, în care Sara Klisura s-a plictisit de atîta serveală (12-13 puncte la rînd, între cei 2 timpi de întrerupere tehnică Penicilina nereușind nici măcar un punct). Cred că Klisura a greșit intenționat ca să apuce să mai ajungă să joace la fileu. Ultimul set nici nu a mai contat. Eu cred că fetele noastre nu sînt conștiente că în clasament contează și raportul seturilor (mai ales la punctaje așa de apropiate), deci contează fiecare set cîștigat, chiar cînd se pierde un meci.

Nimeni de remarcat de la Penicilina, dar ziceam că mergem la meciuri și ca să apreciem prestația unor jucătoare valoroase cum ar fi remarcatele de la Tîrgoviște, Lola Arslanbekova (3) și preferata mea Sara Klisura (1). Chiar au existat spectatori care au aplaudat civilizat execuțiile tîrgoviștencelor (mda… „tîrgoviștence”… un fel de a spune).

Fetele de la Penicilina mai au doar 3 partide în care trebuie să demonstreze dacă vor la anul să mai joace contra Științei Bacău sau poate le e mai palpitant contra CSU Galați.

VIDEO CURÎND

5 thoughts on “ACS PENICILINA – CSM TÎRGOVIȘTE : 0 – 3 (-15, -7, -14) Evoluția scorului:…

  1. Las’ ca se mai implanta. Mie-mi spui? Adevarul este ca alea au fost si remarcatele mele: Clisura Dunarii si Uzbekova!

Comentezi?