Alba – De la ecran panaramic la panarama ecranului! Ecranele moderne cu diagonală foarte…

Alba – De la ecran panaramic la panarama ecranului! Ecranele moderne cu diagonală foarte…

Alba Bla.Bla.Blaj – De la ecran panaramic la panarama ecranului!

Ecranele moderne cu diagonală foarte mare au fost inventate special pentru ca să încapă și marii comentatori sportivi precum îNȘelaru (pseudojurnalist TVR)! Mare, adică un căpălete uriaș pe un corp imens, cu un burdihan impresionant, de te minunezi cîți bani cheltuie pe lună pe potol.

După duda de la meciul anterior, cu ecranul panaramic, acoperit în mare parte de o grafică prostească, megalomanul primar din Blaj și-a adus o trupă de filmagii de nunți bucureșteni, în frunte cu DJ îNȘelaru, ca să transmită pe net meciul echipei locale (pe care și-a cumpărat-o virtual pe banii statului) contra CSM Lugoj.

Cîți bani o fi spart Păhărică pentru așa ceva, nu vom ști decît după investigașiile DNA. Dar știm ce panaramă a făcut firma de filmagii.

Mai întîi au dat drumul la transmisie înainte de vreme și au afișat pe ecran o poză nu din sala blăjeană, cum ne-am fi gîndit naiv, ci dintr-o sală de sport uriașă, de vreo 20000 de spectatori… exact cît să încapă toată suflarea mun’cipiului! Sau o fi viitoarea Darko Arena?

Primele 26 de minute au fost gunoi (doar poza pe durata încălzirii), dar l-am auzit pe uriașul îNȘelaru cum se răstea la microfon „doi! doi! hei! hei!“ și-l pupa (țuca) și-l scuipa… Apoi (pe la momentul 12’10”) s-a apucat să-i povestească unuia din echipa atehnică cum comenta el box prin Thailanda și a venit la microfon un boxist de-al lui, care se juca cu butoanele și tot zicea „P*** p*** p***“! Da, așa povești frumoase și amuzante are golănașul…

Apoi firma de filmagii a aruncat aiurea cu grafică pe ecran, din care am aflat că meciul are loc la data de 3/14/2018 (trei a paișpea?). Listele cu jucătoarele au fost scrise neapărat pre englezește, ca să priceapă tot blăjeanul, dar într-o dezordonată ordine a numerelor de pe tricouri! 😀 Porțiuni din grafică (de ex la scor) tot fîlfîiau a defect.

Desigur cîrpacii de la București n-au știut să scrie pe ecran pe românește, cu diacritice (la nunți merge!), dar au și stîlcit chiar numele echipei locale, afișat drept „CSM Volei Alba-Bla“ 😀 Valică, cere banii înapoi!

Cît despre reluări… stagiarii au învățat din mers. Primele reluări sînt comedie, adică au pierdut esențialul fazelor. Pe parcurs, au mai dres-o.

Și iac-așa bănetul public a fost spart pentru… 120 de privitori!
Băă Păhăricăăă! Rîde Cocoșelul Horică de tine și cu tîrtița! El are peste 6000 de privitori la fiecare meci! Sună-l urgent ca să te-nvețe cum se fură la numărul de vizionări. Chiar așa scor? 120 la 6000?? 😀

Rîdem noi rîdem, totuși transmisia nuntagiilor a avut calitatea imaginii mai bună decît aia de la Digi Sport. Pînă la sfîrșitul campionatului or mai învăța, or găsi și literele românești pe taste.

După ce au publicat duda pe Youtube, să vezi dandana, că au auzit limbajul porcos al acestui Crîncevici al numelor străine! 12 ore a dispărut înregistrarea pînă au eliminat momentele de limbaj nerecomandabil minorilor (nici majorilor!). Dar abia a 3a oară le-a ieșit rezultatul final, după ce s-au gîndit să scoată tot gunoiul de la începutul transmisiei.

Videoul aici: https://www.youtube.com/watch?v=vyYOa1HGVik

Și totuși cîți bani o fi luat îNȘelaru pe șușaneaua asta? Vreau să zic bani reali, nu ce au scris ei pe hîrtii.

[Cu ocazia asta am remarcat și că pe însăși sigla oficială a CSM Lugoj literele sînt ciobite! Ce??]

1 thought on “Alba – De la ecran panaramic la panarama ecranului! Ecranele moderne cu diagonală foarte…

  1. TEST DE PERSPICACITATE! Identificați ce jucătoare de la Alba Blaj sînt trecute în listă de 2 ori de cîrpacii de la Studio Video Art! 😀

Comentezi?