Am făcut acum niște zile un apel la voluntariat. În țările civilizate, voluntariatul convențional…

Am făcut acum niște zile un apel la voluntariat. În țările civilizate, voluntariatul convențional atinge proporții de 25-35% (persoane de 18 ani și peste) . În orașul nostru adormit am primit doar un răspuns! Nu e de mirare, dacă ne gîndim că la concursul lansat în martie la acest grup nu a răspuns nimeni (ei, a fost un răspuns, dar în afara concursului). Păi dacă cheful de joacă și de viață e așa de redus, încît nu vrei să cîștigi niște bani foarte ușor, cum ai să te bagi să fii voluntar?? (Concursul e încă deschis, membrii mai noi îl pot găsi printr-o simplă căutare în postări).
Ideea de acum ar fi fost să mobilizăm cît mai mulți spectatori pentru partida de luni, cînd le revedem la lucru pe fetele noastre după 7 luni. Din păcate, ora prost aleasă pentru partidă nu permite un record de spectatori. Haideți, totuși, să facem propagandă. Vă rog să răspîndiți informația despre acest eveniment.
When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.

Comentezi?