# **ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2020–2021 (A1F) (partea 3) |** CLASAMENTUL PREZIS *…

# **ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2020–2021 (A1F) (partea 3) |** CLASAMENTUL PREZIS * CAMPIONAT MAI DISPUTAT * DAR SE VA PUTEA TERMINA?

**CSO Voluntari 2005
Valerijan Luka** a venit din ianuarie la Voluntari și tocmai când era să arate cum a ameliorat jocul echipei, a dat pandemia peste noi și s-a suspendat campionatul. În vară, cu fonduri bune din bugetul clubului, a format o echipă mai pe gustul lui, care se depărtează de lupta pentru supraviețuire în div A. Este poate echipa cu cea mai clară întărire, având toate posturile bine acoperite. Undă verde pentru lupta pentru o medalie.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locul 4**.
*CSA:* **4**.

**CSU Medicina Tg Mș
**Echipa revine în div A după 2 ani de pauză și, pare-se, s-a înscris mai mult de formă, la insistențele **Ghiulangiului**, care voia să-i hrănească mai bine pe arbitri și pe hopservatori. Este echipa cel mai probabil să abandoneze după tur. Mare lucru să nu abandoneze chiar înainte de începerea campionatului. Cât despre componența echipei, este de toată rușinea cuplului comic **Magdaș–Copotoiu**. După ce de mai mulți ani este Centru Național de Excelență, clubul târgmureșean nu este în stare să prezinte o echipă solidă de românce formate acolo.
*Predicție relativă la stagiunea trecută:* **locurile 8–9**.
*CSA:* **8,5**.
—–

Dacă ordonăm acum echipele după CSA, obținem o predicție a clasamentului după *primul *retur.

**CLASAMENT PREZIS**

1. CSM Târgoviște *CSA 1
*2. Dinamo *3,5
*3-4. Blabla Blaj *4*
CSO Voluntari *4
*5. Rapid *4,5*
6. Medgidia *5*

7. Știința Bacău *5,5*
8. CSM Lugoj *6
*9. CSU Belor Galați *7,5
*10. FC Argeș *8*
11. Medicina Tg Mș *8,5*
12. U Cluj Np *9*

**Interpretare**

Campionatul va fi ceva mai tare decât cel anterior și sigur unul mai spectaculos, mai disputat. Diferențele dintre echipe (după cum arată și CSA-ul vecinelor de clasament prezis) sunt mici, iar lupta pentru diversele plaje ale clasamentului va fi strânsă.

CSM Târgoviște va fi noua campioană și asta pentru prima dată în existența clubului. Pentru celelalte 2 medalii se luptă 4 echipe (Dinamo, Blaj, Voluntari, Rapid), cu Dinamo cel mai probabil să ia una și cu Medgidia influențând la greu această luptă.
Medgidia, deși echipă întărită, va suferi din cauză că alte echipe s-au întărit mai mult și va lupta cu Știința Bc pentru prima jumătate a clasamentul (dacă împărțirea în jumătăți va mai conta).
Lupta pentru evitarea retrogradării se va da între FC Ag, Medicina și U Cluj Np.

Bineînțeles, toate aceste predicții deja aberante vor fi puternic perturbate de situația cu carcalacul, care va aduce multe rezultate surpriză. Dacă vreo echipă mai puternică nu va putea veni cu jucătoarele infectate la un moment dat, e posibil ca, într-o așa situație, ca exemplu, Medicina să-i tragă un 3–0 lui CSMT.

Tot din cauza carcalacului este posibilă chiar o suspendare și a acestui campionat.

Financiar, unele echipe ar putea să nu apuce returul, cum ar fi Blabla Blaj (poate nu neapărat din slăbiciune financiară, ci pentru că **Limbosu** nu mai vede în echipă un motor electoral, s-a plictisit deja de ***Jucărica*** sa), Rapid, Știința, FC Argeș, Medicina…

1 thought on “# **ANALIZĂ PREDICTIVĂ ABERANTĂ A STAGIUNII 2020–2021 (A1F) (partea 3) |** CLASAMENTUL PREZIS *…

Comentezi?