Anamaria Nan ( #12 centrală CSM București Sub-15), după cîștigarea titlului de campioană Sub-15,…

Anamaria Nan ( #12 centrală CSM București Sub-15), după cîștigarea titlului de campioană Sub-15, pentru Volei Iași și Volei România:

Am venit la turneu cu un singur vis: cîștigarea campionatului. Eram deja mulțumită de mine și de celelalte fete. Era o performanță destul de mare că am ajuns pînă aici, dar ne-am propus să ne autodepășim, să facem cîteva eforturi și să obținem un loc cît mai bun. Toate am fost foarte motivate. Antrenoarele ne-au ajutat foarte mult și ne-au încurajat chiar și în cele mai grele momente. Și părinții ne-au ajutat. Chiar dacă nu au fost în număr foarte mare, ne-au susținut, lucru care ne-a ajutat.

La primul meci am pornit foarte motivate, au fost cîteva momente mai grele, am avut unele căderi, dar am reușit să ne montăm și să depășim acele momente. Rezultatele au apărut, toate victoriile ne-au ridicat moralul și ne-au ajutat să ne dăm seama la ce nivel am ajuns. Am tratat toți adversarii cu seriozitate și am fost convinse că putem ocupa un loc foarte bun.
La ultimul meci am avut emoții, știam că avem un adversar puternic și că va fi un meci greu, dar am fost unite și am reușit să învingem.

La premiere, cele mai bune jucătoare ale noastre au fost premiate. Bianca Ionașcu a obținut premiul pentru cea mai bună jucătoare din zona 4 [extremă], iar Mara Bratu a obținut premiul de cea mai buna trăgătoare.
Am fost foarte mulțumite de rezultate și s-a observat tot efortul pe care l-am depus pentru a ajunge aici.

Comentezi?