Antibîrfa. VOLEIBALISTA DIN PARCARE 😉 (îNȘelaru)

aqualine.ro/

 

Citiți articole postate aici și pe Volei Iași de vreo 3 ani. Majoritatea sînt super-critice, pentru că starea voleiului românesc este foarte proastă și, dacă unele telenoveliste îmi reproșează că nu văd lucrurile frumoase, eu le zic: ba da, le văd, dar eu văd și buruienile și dăunătorii care infestează mediul. Ca să reziste floricelele, trebuie stîrpite buruienile, e foarte simplu.

Dar buruienile ce fac? Reacționează. E legea acțiunii și reacțiunii. Reacționează împotriva mea, deși eu nu fac decît să descriu niște situații. Și nici nu am nicio funcție de răspundere.

Una dintre reacții este bîrfa deșănțată contra mea. În mod normal, asta m-ar interesa foarte puțin spre deloc. Bîrfele nu mă afectează pe mine personal, numai că ele afectează grav credibilitatea celor postate de mine. Mulți cititori, influențați de bîrfele care deja circulă voios, sînt înclinați să nu mai creadă ceea ce citesc, sau să nu fie atenți, deși avem aici cifre, demonstrații, foto, video, audio.

De aceea am zis să povestesc despre aceste bîrfe, dacă tot e vacanță. Una e cam așa:

creditfix.ro

Se făcea că eu am discutat cu o voleibalistă de la Iași și am aranjat un interviu. Pentru asta i-am dat întîlnire într-o parcare la un hipermagazin. Numai că ea n-a mai venit. De aici bîrfa are 2 variante. Una zice pur și simplu că voleibalista n-a mai venit pentru că s-ar fi înfricoșat teribil. Așa un monstru… 🙂
A 2a variantă e mai creativă: Ea ar fi venit în parcare, dar s-a ascuns pe după niște boscheți împreună cu colege de-ale ei, alte voleibaliste, și ar fi rîs de mine, probabil pentru că-mi dăduse dat țeapă, iar asta era ceva foarte distractiv.

Iaca la așa tip de imbecilitate au pus botul foarte mulți proști din volei (și proaste), fără să cugete dacă are vreo noimă toată tărășenia. Cam cît de prost să fii ca să crezi așa plăsmuire idioată? Dar unele tute din volei (inclusiv de la națională!) s-au și grăbit să tuflească blocaje! Că asta e prima reacție agresivă a proastei de fezbuc: blocatul. E arma supremă. 😉

Ei, de ce aș fi chemat-o pe voleibalista X în parcare, cînd există căi mult mai rapide (instant) de a lua declarații? Telefon, Facebook… exact așa cum știu cele cîteva zeci de voleibaliste care mi-au dat civilizat declarații pentru grup în tot acest timp, dar și cîțiva voleibaliști.
De ce în parcare? De ce nu într-un parc? Sau pe un hol la Palas? Sau la sală?
De ce să se înfricoșeze fata, dacă deja acceptase întrevederea? E vreo schizofrenică? Vreo psihopată? Vreo sălbatică?
Dacă ar fi adevărată prostia asta, de ce să se ascundă în boscheți și încă cu gașca? 😀 Ar fi fost mai multe psihopate deodată!

Bîrfa asta a ajuns la mine prin îNȘelaru (pseudojurnalist TVR și mare borțomega), care mă avertiza în acest fel, după perlele publicate, că știe el ce e cu mine, că mi-a făcut el dosar și va da totul în vileag!

L-am întrebat pe derbedeu care anume e acea voleibalistă din Iași. Nu a vrut să-mi zică!! 😂 Chipurile, o proteja de furia mea 😂😂
Păi, măi prostănacule, dacă eu am aranjat chestii cu ea și mi-a mai tras și țeapă, cum s-o protejezi de mine? Nu aș fi știut cine e? 😂
Eii, dar așa funcționează mintea prostului.

Da, am avut un fel de dialog cu individul, în care matahala mă înjura în diverse feluri (o dată chiar a jignit-o ca ultimul jeg social pe mama mea, femeie bătrînă). Acu… ce să zic? Am răspuns și eu într-un fel mai dur, pînă am văzut că la el nimic nu are efect. Exact ca la chestia cu „Șantava“. A pronunțat greșit numele fetei (Chantava), deși i-am explicat de mai multe ori cum e corect. Nu se putea dezbăra și pace.

creditfix.ro

Este foarte interesant de menționat că și nevastă-sa, Șelăreasa PasPasPas (pseudojurnalist Eurosport) s-a băgat în „discuție“! 😀 În loc să-l potolească, în loc să-i zică „Măi barbate burduhos, mai potolește-te, poartă-te civilizat în societate“, ea s-a băgat pe contul lui și mi-a zis și ea vreo două, ca o femeie din popor. Ce să zic? Un cuplu perfect, o potrivire făcută în ceruri (cum zice englezul). A tunat și i-a adunat.

Prin acest atac la persoana mea, îNȘelaru a făcut un deserviciu însuși voleiului românesc, dar și un serviciu găștii lui Ghiță Bombiță, din care face parte cu entuziasm.

Dar cea mai frumoasă fază cu îNȘelaru a fost în timpul pauzei dintre 2 seturi, cînd comenta la tv un meci feminin. Se plictisea, derbedeul, și și-a făcut nițel timp să-mi trimită un mesaj frumos, care era cam așa: „Ce faci, perversache? Te uiți la voleibaliste și faci…“ (era o referire golănească la niște fapte ale personajului biblic Onan) El crede că, dacă el însuși are anumite apucături, toți bărbații or face probabil la fel 😉

1 thought on “Antibîrfa. VOLEIBALISTA DIN PARCARE 😉 (îNȘelaru)

Comentezi?