Atanas Petrov (antrenorul CSU Medicina CSȘ Tg Mș), după partida Penicilina – Medicina (2–3), exclusiv pentru Volei Iași și Volei România

aqualine.ro/

 

Jucătoarele noastre au fost dezamăgite din cauza scorului meciului Dinamo – CSM București și au considerat că nu a fost drept [nota SR: nu e aluzie de blat, ci în sensul că soarta a fost nedreaptă]. Am început jocul fără concentrare. Primul set a fost foarte greu, dar seturile 2 și 3 foarte ușoare. Pe al 4lea nu l-am început bine și l-am pierdut.
Am pierdut un punct [de clasament] și obiectivul poziționării între primele 4 echipe. Acum trebuie să ne concentrăm pe Cupa Națională [a României]. Miercuri avem nevoie de un set pentru a ajunge în Ultimele Patru pentru prima dată în istoria clubului.

SR: Care au fost azi punctele tari ale Penicilinei? (În seturile lor bune.) Pe ce jucătoare ai remarcat-o?

AP: Blocajul bun. În special #3 [Melinda]. Serviciul bun. În acest meci ne-a fost greu să facem puncte în atac. Asta înseamnă că antrenorul a făcut treabă bună.

roadelepamantului.ro

SR: Care a fost jucătoarea voastră cea mai bună?

bijubox.ro

AP: Nu am avut azi o jucătoare care să fi jucat mai bine decît celelalte. Toată echipa a jucat bine și toată echipa a jucat rău. Problema a fost psihologică, înainte de meci.

SR: Blagodarea.

Comentezi?