Auzisem și nu mi-a venit să cred. Dar (abia) acum am și văzut sursa.…

Auzisem și nu mi-a venit să cred. Dar (abia) acum am și văzut sursa.…
aqualine.ro/

Auzisem și nu mi-a venit să cred. Dar (abia) acum am și văzut sursa. E chiar așa: Gallardo ar fi bucuros să cîștige măcar un set!

Runda finală a Campionatului European de volei (f) se desfășoară între 23 sep – 4 oct în Belgia și în Olanda. România (locul 39 mondial și locul 13 european) este în grupă cu Serbia (L6/L2E), Germania (L10/L4E) și Rep Cehă (L29/L11E). Nu putem visa ca RO să cîștige 9 seturi fără să piardă vreunul, dar nici te poți duce la luptă cu așa atitudine. Dacă e așa, la ce te mai duci?

Te duci ca să te lupți onest și cu îndîrjire pentru șansa ta. De ce să nu aibă Rep Cehă o echipă de învins? Că doar nu e cotată mult mai sus decît RO… De ce să nu fie Germania obosită după ziua anterioară, unde poate avea o partidă istovitoare cu Serbia? Ar fi așa de greu de cîștigat măcar 5 seturi în meciurile din grupă?

Îmi place să cred că echipa RO, trasă viguros înainte de căpitanul Adina Salaoru, un exemplu de dăruire și de sîrguință, poate face o figură mai frumoasă decît ne promite argentinianul.

klap.ro

Componența echipei RO (lot de 13 jucătoare, cu numerele de pe tricouri asignate):

ottobroker.ro

1 Ioana Maria BACIU (extremă, Știința Bacău)
2 Denisa Adriana ROGOJINARU (extremă, Știința Bacău)
3 Roxana Denisa BACȘIȘ (opus, CSM București)
4 Ana Maria BERDILĂ (extremă, Volei Alba Blaj)
5L Andreea ISPAS (libero, Medicina Tîrgu Mș)
6L Mihaela ALBU (libero, Știința Bacău)
8 Florina CHIRILOV (coordonatoare, fără club?)
10 Alexandra SOBO (centru, CSM Tîrgoviște)
11 Ioana NEMȚANU (extremă, Volei Alba Blaj)
12C Adina SALAORU (extremă/universal, Volei Alba Blaj)
13 Sabina MOISA (coordonatoare, Știința Bacău)
15 Georgiana FALEȘ (centru, CSM București)
18 Nneka Obiamaka ONYEJEKWE (centru, fără club?)

Se remarcă absența Daianei Mureșan, a Alexandrei Trică și a fostului căpitan de la Baku, Diana Calotă, care au arătat dezinteres și/sau neseriozitate și nu au mai fost convocate.

sursă CU VIDEO:
Guillermo Gallardo a pregătit câteva amicale tari pentru naţionala feminină de volei. Aflate în pregătire la Izvorani pentru Campionatul European din Belgia şi Olanda, tricolorele au întâlnit echipa germană Straubing, antrenată chiar de tehnicianul naţionalei …

Comentezi?