CALIFICĂRI EUROPENE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL SUB-21/SUB-20 (sîmbătă) Feminin, ziua 3/3 Estonia – Franța: 3…

CALIFICĂRI EUROPENE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL SUB-21/SUB-20 (sîmbătă)

Feminin, ziua 3/3

Estonia – Franța: 3 – 1 (25-17, 25-20, 16-25, 25-19)

Olanda – România: 3 – 0 (25-22, 25-16, 27-25)

Remarcate: Elizabet Lenke Varga (opus, Medicina Tg Mș), Roxana Daiana Roman (centru, CSM Lugoj) și Adelina Budăi Ungureanu (extremă, Agroland).

După victoria Estoniei, RO avea nevoie de victorie în fața puternicei echipe a Olandei. Scorul a fost strîns 2 seturi, dar jumătate din punctele setului 2 au fost dăruite adversarelor din greșeli neforțate.

RO a mai ratat o calificare și încă cum! lipindu-se iar de ultimul loc… și cîștigînd doar 3 seturi în 3 partide. S-a pus pe lista antrenorilor ratangii și acest Felix Văraru, care e așa de bun antrenor că nu a avut nici o sportivă de-a lui la națională!

Fetele și-au dat silința și s-au remarcat pe rînd, dar cred că jucătoarea română cea mai bună pe durata competiției a fost opusul Elizabet Lenke Varga.

Pe pagina de FB a FRViș Cocoșelul Horică de la Agroland nu mai prididește să repete „Din păcate”.
Păi din păcatele cui, măi Consiliu Slujitor? Nu din ale voastre, că v-ați făcut slugile unui farseur, fiind și voi la rîndul vostru niște farseuri?
—–

Masculin, ziua 2/3

Estonia – România: 3 – 2 (25-17, 25-20, 15-25, 20-25, 15-13)
scor la puncte: 100–100

Remarcați: Adrian Ady Aciobăniței (extremă, United Volleys Rhein-Main, care a jucat pe teren propriu!), Radu Dediulescu (opus, Tomis Cța) și Manoah Natan Savan (centru, Dej?)

RO se poate califica dacă cîștigă 2 seturi mîine contra Germaniei și păstrează scorul strîns.

2 thoughts on “CALIFICĂRI EUROPENE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL SUB-21/SUB-20 (sîmbătă) Feminin, ziua 3/3 Estonia – Franța: 3…

  1. Cu regret ca nu ne-am prezentat mai bune la calificarile dela Mondialele de junior(b+f), pentru ca inainte de toate suntem romani, nu pot sa nu remarc ca mai ratam un an… este ceea ce culegem, dupa ce am semanat in 14 ani de incompetenta, de impostura, de lipsa de management… si, daca este sa dam nume la toate cele de mai sus, gheorghe visan si cei care sunt in cons. director sunt direct raspunzatori de dezastrul din volei. Se va intampla ceva..? Asi, nesimtirea si tupeul fac casa buna cu visan gheorghe… si, ar mai fi ceva de adaugat: ne-a batut Estonia(la baieti) , tara cat jumatate din populatia Bucurestiului… adica, Dr. Taberei, Pantelimon si Colentina…! RUSINE!

  2. Pana nu va fi scos pe faras gunoiul de la conducerea FRV,in Romania voleiul ramane la nivel de sport de placere!Ginerele meu a fost antrenor secund la nationala de baieti cu Mircea Spatacean,are club de volei privat S.C. VIDEOCLIP Ploiesti si l-a contrat pe excrocul de asa zis arbitru de volei,cand a avut ocazia si nu a mai prins un post de antrenor in Romania!Cum am invins statul roman la CEDO pentru tratament de hepatita C,nu ma las pana acest deseu ajunge la Glina!

Comentezi?