Căpitanul Științei, Tatiana Diaconița (nr 13), a refuzat să ne dea un interviu sau…

aqualine.ro/

Căpitanul Științei, Tatiana Diaconița (nr 13), a refuzat să ne dea un interviu sau o declarație după reușirea promovării (desigur, din respect pentru amatorii ieșeni de volei, membri ai grupului nostru). Putem citi, totuși, o postare pe pagina ei personală:

ottobroker.ro

—–
May 3 at 2:36pm ·
Azi s-a incheiat inca un capitol din cariera mea sportiva nu asa cum mi-am dorit dar asta e viata…Am invatat sa ies invingatoare dar si sa fiu invinsa de oameni mai buni si mai puternici.De unele persoane am ramas dezamagita pe altele poate le-am dezamagit eu dar cel mai important e ca am primit inca o lectie de la viata si asta ma face sa continui sa lupt pentru ceea ce imi doresc.Am cunoscut oameni deosebiti care m-au ajutat si m-au incurajat tot timpul si vreau sa le multumesc din sufletul pentru ce au facut pentru mine atat ca om cat si ca jucatoare…multumesc echipei ca ati avut incredere in mine si ca capitan si ca jucatoare ,multumesc antrenorilor ca ati avut rabdare si incredere in mine,multumesc domnului director care m-a ajutat in foarte multe,multumesc familiei mele si multumesc tuturor care ma cunosc si ma incurajeaza!!!
—–

Chiar dacă tonul dramatic sună a încheiere și a despărțire, Tatiana nu are nici un gînd de a părăsi echipa.

Nu strică să menționăm aici că jucătorii de volei străini au voie să facă contracte numai pentru cîte un an (mai precis 10 luni dintr-un an), conform regulilor actuale ale FRV. Teoretic, contractul ei pentru stagiunea în curs este ca și încheiat, ea trebuind să-l reînnoiască. Ca fapt divers, ea a fost singura jucătoare străină din voleiul ieșean în această stagiune.

biciclop.eu

1 thought on “Căpitanul Științei, Tatiana Diaconița (nr 13), a refuzat să ne dea un interviu sau…

  1. Pentru cine nu știe amănuntul, Tatiana este din Basarabia, deci „străină” din punct de vedere legal.

Comentezi?