# **CE Sub-17 (F) Runda grupelor | MACARIENA **FACE ISTORIE À LA BLAJ: 12…

# **CE Sub-17 (F) Runda grupelor | MACARIENA **FACE ISTORIE À LA BLAJ: 12 PCT LA RÂND! * **CHELUȚĂ **NU FACE PUNCTE

**(F) România – Rusia 0 – 3 (7-25, 25-27, 17-25)**

**Macariena **face istorie! Nu numai că a reușit un nou meci rușinos, sub 60 pct, dar și cel mai rușinos set de la acest campionat european: doar 7 pct! Da, la egalitate cu un set câștigat de noi contra Belarusului. 12 pct la rând au făcut rusoaicele. Atacul nostru a fost paralizat, a făcut doar 3 pct, restul de 4 au fost greșelile rusoaicelor.

În setul 2, RUS a jucat cu două rezerve, ceea ce a echilibrat jocul. RO a avut 2 mingi de set, dar nu le-a fructificat. Setul fost ratat din cauza serviciilor mai slabe.

În setul 3, RUS a băgat doar o rezervă și a fost de ajuns să câștige la distanță din cauza greșelilor noastre neforțate. La un moment dat se pare că scorul a trebuit întors din cauza unei greșeli a arbitrilor.

*Cea mai bună jucătoare și cel mai eficient atac*: **Natalia Suvorova** ( #1 centrală RUS), 12p, 60%
*Cea mai bună de la RO: ***Paula Partnoi** ( #10 extremă), 10p, 43%
*Cea mai bună marcatoare și cei mai mulți ași: ***Arina Fedorovțeva **( #10 extremă RUS) 13p, 44%, 6 ași.

Opusa blăjeană a lui **Limbosu**, **Ștefania Cheluță**, iar a făcut abia 6 pct în 3 seturi. ☹ Mare antrenor e și **ZaDarko Arena **ăsta. Dacă i se accidentează **Baciu**, are o foarte valoroasă schimbare.

Ocupând **locul 4** după faza grupelor, RO va juca joi, ora 12:30, pentru locurile 5–8 cu Slovenia. Vom putea vedea meciul pe SK 2. În faza „semifinală”, primele 2 echipe din fiecare grupă joacă încrucișat și la fel și echipele de pe locurile 3–4.

**Clasamentele grupelor**

**Grupa 1
**1. Turcia
2. Italia
3. Slovenia
4. Slovacia
5. Bulgaria – eliminată
6. Muntenegru – eliminată

**Grupa 2
**1. Rusia
2. Serbia
3. Polonia
4. România
5. Belarus – eliminată

Comentezi?