CE Sub-17 F, ziua 4 :: Meciul 4, prima victorie chinuită România – Olanda…

aqualine.ro/

CE Sub-17 F, ziua 4 :: Meciul 4, prima victorie chinuită

România – Olanda 3 – 2 (25-19, 21-25, 17-25, 25-21, 15-11)

Cea mai bună jucătoare: Alexia Căruțașu (opusă RO), 23 pct, 45% eficiență.
Cei mai mulți ași: Francesca Alupei (centrală RO), 5 (și a 2a marcatoare a noastră).
Un set 5 victorios, în care RO a jucat aproape fără greșeală, dar în care 13 pase de atac din 17 au mers numai la Căruțașu. Ce altă soluție să aplici, dacă celelalte jucătoare nu pot face puncte?

Mai este o partidă, care va decide dacă RO mai stă în turneu sau pleacă acasă. Meciul n-ar trebui să fie greu, dar trebuie cîștigat cu 3–0 și chiar așa depindem de lupta dintre Turcia și Olanda, care este programată după meciul nostru contra ultimei clasate, Ucraina..

ottobroker.ro
bijubox.ro

Celelalte rezultate de azi:
Italia – Ucraina 3 – 0
Turcia – Germania 3 – 2

Clasamentul grupei II înainte de faza semifinalelor:
1. Italia 4 victorii 12 pct
2. Germania 3v 10p
3. Turcia 3v 7p
4. Olanda 1v 4p
5. România 1v 3p
6. Ucraina 0v 0p

Într-un clasament virtual, combinînd cele 2 grupe (total 12 echipe), RO, după fiecare etapă a fost succesiv pe locurile 12-10-10-10. Și totuși mai avem șanse la locul 5…

3 thoughts on “CE Sub-17 F, ziua 4 :: Meciul 4, prima victorie chinuită România – Olanda…

  1. la precedentul european am inceput bine si am terminat.. slabut. acm am inceput rau si poate iese bine, daca batem Ucraina. Hai fetelor,HAI Volei România

  2. Felicitari copilelor ! Fetitele sunt extraordinare …staful insa e praf.si pulbere .ca si inexistent…Micutele joaca singure la inspiratie.si din inertie .Asemenea copii extraordinari ar fi trebuit sa aiba alaturi un staff atent construit, de tehnicieni adevarati, bine pregatiti nu diletanti ce mimeaza meseria de statisticieni sau antrenori… Ce le pot invata pe fetitele astea …nulitatile cu ifose ce compun asa zisa echipa tehnica ! Ar fi de ras daca nu ar fi asa de trist . Din pacate o federatie cu o conducere impotenta nu poate si nu stie sa valorifice asemenea talente..care inca se mai nasc slava domnului in Ro..Locul acestor fetite nu prea este in Ro iar viitorul lor nu are mari sperante in aceasta tara condusa de retardati si impotenti , atat in volei cat si in restul societatii!

Comentezi?