CE2018M Sub-18 :: Serbia – România 3– 1 (25-20, 25-17, 22-25, 25-21) RO avea…

CE2018M Sub-18 :: Serbia – România 3– 1 (25-20, 25-17, 22-25, 25-21) RO avea…
aqualine.ro/

CE2018M Sub-18 :: Serbia – România 3– 1 (25-20, 25-17, 22-25, 25-21)

roadelepamantului.ro

RO avea nevoie de 3–0 pentru a profita eventual de jocul rezultatelor și de a se califica de pe locul 2. Serbia nu se putea califica oricum. După primul set cîștigat de Serbia, s-a dus orice miză, iar sala s-a depopulat. Însuși Ghiță a plecat pe la mijlocul setului 2, că avea treburi mai importante decît o grupă de calificare desfășurată în RO (VIDEO, în mijlocul portalului de acces).
Tot acolo vedeți că partea sălii de unde s-au transmis partidele a fost aproape goală, vișăneii mînînd publicul în partea cealaltă de unde se vedea mai bine fundul arbitrului. Măcar la meciul fetelor au văzut o franțuzoaică… 😉
Așa știu ei de pe vremea lui Ceaușescu, să pună mere în copaci pe unde trecea în vizită de lucru dictatorul.

De prost ce au fost pregătiți, băieții noștri nu scot capul în clasamentele statistice. I-am găsit ceva mai bine clasați în Europa doar pe Eduard Purcaru ( #8 coordonator) și pe Michael Salatioan ( #9 extremă). Acesta din urmă, deși statistica arată calitatea jocului lui, a fost în mare parte rezervă, ceea ce ne spune ce volei vede Săvoiu.

Dacă anul trecut băieții Sub-18 ocupau locul 9 în Europa, anul acesta Daniel Săvoiu i-a adus pe undeva pe lîngă locul 20. Nu arată de parcă a dublat rezultatul bun de anul trecut? 😉 😉


bijubox.ro

3 thoughts on “CE2018M Sub-18 :: Serbia – România 3– 1 (25-20, 25-17, 22-25, 25-21) RO avea…

  1. Si??!! cum spuneam ..cine-i acest minuscul Savoiu, ce e adus obsesiv la loturile de juniori ..sa le faca si mai varza decat erau?? In afara de pozitia catelus plangacios si umil, lingau , spalator de urechi ,turnator de colegi si prieteni..mai are si alte calitati care sa-l recomande?! Cat volei stie am vazut…habarnist cu aere …de geniu neinteles … Auzi receptie la jucator libero 18%…adica iti aduci propriul copil, la lotul national sa-l faci de toata jena , sa-l vada tot poporul ce valoros e?!? Cat creier sa ai … Si uite-i asa pe antrenorii din volei…nulitati , care mai de care…mai zero..pline de aer..care-si infunda prieteni si colegi doar ca sa stea ei in fata…si cam atat..Noroc ca natia asta inca mai naste copii talentati ( vezi calificarea superba a fetelor ) cu care sa se umfle visan si comp..pentru al caror talent si evolutie nu au insa, nici un merit .Din cand in cand, din mlastina asta de baieti, unul si unu se mai trezeste cate un nostalgic, afumat ..cu vise de marire ..sa tipe pitigaiat si peltic la visan & comp…Tipa convingator pana cand isi primesc si ei partea lelului ( a se vedea ce viteji se dadeau unii in campania de alegeri si ce cumintei stau acum in pozitia sluj ,,dupa ce, evident, stapanul visan le-a dat si lor un os de ros .Iar altii i( asa zisii anti-vsani vopsiti se ocupa cu topaiala dintr-o tabara, in alta in functie de interese personale ,moment si ordin primit de la visan…A se vedea cum s-au cumintit unii opozanti inversunati..si cum au devenit umili si servili ..cand visan le-a promis pentru viitor functii si unora chiar functia de pres…ce naivi si jalnici indivizi ..pana atunci are grija visan sa le faca reputatia praf si pulbere…si asa merita !

  2. Dar de Adin Cojocaru ,Alina Pralea și Gatej membrii cu drepturi depline la colegiul de antrenori sunt cei care pun antrenori.

  3. Cine sunt ei și ce au făcut în atâția ani ptr volei.
    Am spus – o eu de mai multe ori,Grup infracțional organizat ptr obținerea de beneficii financiare =FRV

Comentezi?