CEA MAI MARE SALĂ A SPORTURILOR DIN ȚARĂ, LA IAȘI! SAU LA MIROSLAVA? DOUĂ…

aqualine.ro/

CEA MAI MARE SALĂ A SPORTURILOR DIN ȚARĂ, LA IAȘI! SAU LA MIROSLAVA? SAU… DOUĂ SĂLI? SAU… VREUNA?

După ce tractoriștii fără bască din conducerea orașului și din cea a județului au contribuit prin indolență la nimicirea tuturor echipelor sportive divizionare din Iași, acum se scarpină în chelie și au început demersurile ca să construiască cea mai mare sală polivalentă din țară! cu o capacitate preconizată la 15.000 locuri… Ăsta e planul stîlcit-numitului Maricel de la județ. Planul mai include un bazin de înot olimpic și un patinoar.

Treaba e că…. Sala Sporturilor (Polivalentă) a Iașilor va fi la… Miroslava! 😀 Da, așa au găsit teren tractoriștii județeni. Bun ș-așa. Dacă se accidentează sportivul, Spitalul de Urgență (ăla nou) e doar la 200 metri!

Ei, dar să nu ne apuce tot rîsul cînd băscălăul de la primărie, coana Chirica, vrea să-și facă sala lui în zona industrială spre TV? 😀 Aia e mai modestă, doar 10.000 de locuri, dar tot cea mai mare din țară ar fi. Mai adăugăm 10 locuri și rîdem de clujeni cu cele 10.000 de locuri ale lor.

creditfix.ro

Sala lui Maricel ar fi gata în 2023, iar cea a lui Chirica nu se știe cînd…

roadelepamantului.ro

Cea mai bună predicție e că nu va fi nicio sală în următorul deceniu.
Pe de o parte, sporturi de sală nu mai avem. Poate mai aducem niște concerte ceva.
Pe de alta, cine-i mai bătrîn știe cum se spărgeau unii ca ăștia în studii de fezabilitate prin 2008, cum că autostrada Iași – Tîrgu Mș se va construi pînă în 2018! Mai avem o lună din 2018 și nu s-a făcut nici măcar un centimetru de autostradă!

Și atunci… ce să facă românul? Să le zică „Blestemați să fiți voi cu tot cu minciunile voastre, nenorociților!“
„Banca Europeană de Investiţii ne-a spus de mai multe ori: «Nu construiţi o sală polivalentă lângă Spitalul Regional de Urgenţă.» Dacă o fac ca să dea altă valoare terenurilor… Ştim foarte bine, sunt foarte mulţi cumetri şi consilieri la primărie care au luat terenuri în zona …

Comentezi?