* Cică e perioadă de transferuri (între tur și retur) pentru Divizia A1, ca…

* Cică e perioadă de transferuri (între tur și retur) pentru Divizia A1, ca și în anii anteriori, deși nu a fost anunțată oficial. Mă întreb cîte românce de națională vor mai rămîne la Alba Blaj pentru retur (poate vor și ele să joace mai multe seturi)… Sau dacă Tamara Sušić mai rămîne la CSM București și dacă CSMB mai are destulă finanțare… Sau dacă Cvijović mai e ținută la Iași… CSM Lugoj a anunțat deja că la ei/ele nu s-a produs nici o schimbare și că au reluat deja antrenamentele. Prima etapă a returului este pe 23 ian.

* Divizia „C” (adică A2) a jucat deja, înainte de vacanța de iarnă, o etapă din retur (seriile Est m+f, de cîte 6 echipe) sau chiar 3 etape (seriile Vest m+f, de cîte 7 echipe). Jocurile se reiau pe 16 ian.

5 thoughts on “* Cică e perioadă de transferuri (între tur și retur) pentru Divizia A1, ca…

  1. Trebuie pus accent pe creşterea juniorilor şi a junioarelor pentru a mai spera la echipe naţionale competitive.Şi e valabil pentru toate sporturile de echipă din ROMĂNIA.

  2. De unde?? Cine stie? Poate ne invata CSM-ul ,unde. sunt coordonatori la proiecte de volei profesori cu specializare canotaj sau schi??

Comentezi?