COJOCĂREALA LUNII | Gala înghesuită și cojocărită * Sportivul anului. Serios, bă Universitalu Cojocaru? * Anul de astăzi * Cristache abțiguită?

COJOCĂREALA LUNII | Gala înghesuită și cojocărită * Sportivul anului. Serios, bă Universitalu Cojocaru? * Anul de astăzi * Cristache abțiguită?
aqualine.ro/

 

Și fuse al nostru Universitalu Cojocaru invitat la Gala Voleiului European. Fără să perceapă cât de prostește a fost aia regizată și realizată, ce și-a zis juvetele? Hai să trântească și el una românească. Asta a fost deja a 2a ediție. Dar cum putea să iasă o gală a voleiului românesc organizată de un prostănac altfel decât prostește? 😊

Aveți aici înregistrarea pănărămii în toată splendoarea ei.

A fost prezentată (sporadic) de un prost de la un post de radio, care se împiedica în cuvinte. Un prezentator penibil, dar la așa federație, așa alegere.

Dar mai rău s-a împiedicat în cuvinte Universitalu Cojocaru. În unele momente chiar mai rău decât Șelăreasa PasPasPas.

bijubox.ro

A mai fost acolo și pupăza Florina Cristache, secretar general al MTS. Desigur îmbrăcată în doliu, că așa cred pupezele că trebuie să meargă la ocazii. Și asta împiedicată în cuvinte, de te întreb cum de ajung așa niște proști în ministere.

A fost prezentat prostește și un fel de filmuleț de retrospectivă a anului 2022, filmuleț de o calitate groaznică. Cel puțin așa a apărut pe ecranul din sală și arată mult mai rău pe filmul de YouTube. Prostălăii n-au avut o regie de transmisie, care să dea pe Youtube filmul original în timp real.

Gala a mustit de exprimările agramate, pleonastice, haotice ale oficialilor, mai ales ale lui Cojocaru Ocolește. Iată un rezumat al prostiilor de un penibil desăvârșit:

2:08 Cojocaru: Aș minți dacă n-aș spune că am emoții.

3:21 Cojocaru: andăroptisprăzece

10:30 delir istoric

12:30 Cristache, care parcă era deja abțiguită: Dragi prieteni ai sportului, al voleiului. […] Să celebrăm acest moment festiv. […] Să fii compatibil cu cei din echipa ta înseamnă cumva o a doua familie. Să poți să te-nțelegi din privire. Să poți să anticipezi reacțiile în timpul jocului al colegului tău. […] Bucuria și victoria în sportul de echipă aduce alte stări […] Reușita e datorată a ceea ce înseamnă împreună, a ceea ce înseamnă echipă, aceea ce înseamnă o altfel de familie… — Fufa asta agramată o fi dat vreun examen pentru postul de secretar general în minister?

15:30 Cojocaru: anul de astăzi 😊

22:15 Prostul de prezentator: Sportiva anului […] Câștigătoarea sportivei anului 😊 — Rodica Buterez a venit și ea îmbrăcată în doliu, dovadă că ne-am bătut gura de pomană când am discutat despre moda văduvei covid. ☹

23:10 Prostul de prezentator: Sportivul anului — Ha? Ce?

26:55 Cojocaru: Sergiu Stancu a primit așa-numitul premiu pentru cele mai bune rezultate la echipa națională numită „Performanța anului de seniori 2023”  — Deci cum? Echipa s-a numit Performanța anului? 😊 Observați modul șelăresc de a distruge propozițiile. Și în ce an ești, bă Universitalule? 🤣 Dai deja premiile pentru 2023?

27:25 Cojocaru nu știe numele antrenorului de la naționala feminină, cică Guillermo Naraño, când el e Naranjo.

33:50 Cojocaru: Noi suntem cei care trebuie să mulțumim pentru că aceste rezultate ne fac și pe noi să organizăm galele respective. — „Respective”?? 🤣

46:45 Cojocaru: Chiar dacă în educația noastră se spune că doamnele sunt cele dintâi, am folosit pe domni la început.

52:30 Cristache: Fiți o familie și mai familie (plus râs ca proasta)

54:30 Pe premierea lui Costinel Stan (Rapid) a început să cânte muzica peste film!! Și nu s-a mai oprit până la final. Atâta-s de prostălăi! 😊

56:15 Și Nicolonțea (CS Medgidia) a fost premiată și s-a înfățoșat tot în ținută de văduvă. Poate se face piază rea.

1:00:25 Cojocaru: (După premiul acordat TRV)  Împreună suntem vizionați și vă mulțumim. Încercăm să fim mai mult decât trebuie 😊

Ce a căutat Păușescu printre premiați nu știm. Putea primi premiul pentru cel mai credincios votant vișănel, dacă mai țineți minte, a fost unul din ăia care votau pe delegații în alb.

Nu știm nici ce a căutat Ileana Berdilă printre premiați.

Ce a căutat la premiați FC Argeș? CSM Focșani? CS Medgidia? Dar de ce nu vărsătorul de fonduri Limbosu?? Să fi luat premiul pentru cea mai bună contribuție la dezvoltarea voleiului sârbesc.

Și fufa de la Edenia a venit îmbrăcată în văduvă.

Și fufa de la White Glo (ce ironie!).

Acu, deoarece sunt destui care citesc aici și nu pricep de ce am evidențiat prostiile lui Cojocaru și nu pricep de ce sunt prostii, să le explicăm o fază. Nu poate o federație să dea un titlu de „sportiv al anului”. Aia e treaba COSR sau a publicațiilor de sport mari. FRV poate da doar titlul de „Voleibalistul anului” sau „Jucătorul anului” (aici subînțelegându-se că e vorba de un jucător de volei).

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Multe premii a dat Universitalu, dar, fiind foarte emoționat, l-a uitat pe pupincul lui devotat, Contabilu Constantinescu 😊 Dă-i, bă premiul pentru „Cel mai bun jurnalist (pupinc) de volei”!

Încă un  element de prostie crasă: pe durata premierilor, ecranul luminos din spatele lui Universitalu a continuat să prezinte bezmetic, în buclă, imagini din volei. Din cauza acelui fundal luminos majoritatea fotografiilor făcute cu premiații au ieșit prost 🤣 cu contururi șterse. De aia au publicat doar puține foto pe pagina de Facebook. Fotograful lui Pește n-a sesizat asta? N-a făcut niciodată în viața lui foto în contralumină (contre-jour)?

Partea bună a galei a fost că i-a onorat pe niște oameni care au făcut lucruri importante pentru volei pe vremuri și pe unii care fac acum.

Comentezi?