Cojocăreala lunii | Sistemul scump * Dîrlan paradit * Câți bani a pierdut Ghiulangiul

aqualine.ro/

 

Când a vrut să se facă preș peste FRV, mincinosul de Cojocaru Mingea Ocolește Aerul În Toate Direcțiile i-a înșelat pe alegători că primul lucru pe care-l va face ca preș, va fi să modifice Statutul federației. Unii naivi ar putea presupune că ar fi fost modificat în bine, dar, la capul sec al lui Adin-Dva-Tri, se poate și în (mai) rău. Au trecut 2 ani jumate din mandatul său și netotul n-a modificat o literă din Statutul făcut praf de Ghiță Ghiulangiul și de mâna lui dreaptă, avocatul agramat Dîrman Dîrlan. Apropo, pe ăsta l-a bătut soarta pentru câte nemernicii a făcut și i-a nenorocit spatele. Iar Ghiulangiul, după ce a călcat pe bec la instigarea lui Dîrlan, a pierdut vreo 50.000 de ieuroi. Nu că i-a pierdut, ci nu i-a câștigat. Ar fi fost salariul personal fixat de el însuși plus ce sugea ca hopservator adormit.

Revenind la sluga de 16 ani a Ghiulangiului, Adin-Dva-Tri, ăsta a anunțat că sistemul video de contestație (numit de prostimea din volei „sistem celengi” sau, de ăia și mai proști, „cere celengi” 😊 ) a costat vreo 40.000 de ieuroi, iar Consiliul Prostiei a hotărât ca taxa pentru folosirea sistemului video la meciurile televizate va fi de 1000 de ieuroi, taxă împărțită egal de cele 2 echipe.

Și au mai hotărât:

În funcție de disponibilitatea sistemului video challenge, acesta se poate solicita și la alte meciuri din Faza I sau din Faza a II-a, de către orice echipă. Taxa de analiză video este de 1.000 de euro și va fi plătită de formația care solicită folosirea ei.

ottobroker.ro
bijubox.ro

Ca să vedeți „gândire” de proști hotărâtori: Ce te faci, bă Cojocare, dacă sistemul e disponibil și este cerut simultan de 4 cluburi (pentru aceeași zi)? 😊 Ha? La asta nu v-ați gândit 12 proști, nu? Altfel ați fi menționat un sistem de licitație.

Acu… sistemul video de contestație chiar face 40.000 ieuroi? Categoric nu. Există puzderie de firme care oferă sisteme de supraveghere video. Cu cele 15 camere, câteva elemente de hardware, un element de software, poate un sistem așa de special n-ar fi realizat cu 2000 euro, așa cum am sugerat, dar 4000 euro ar fi preț rezonabil. Până la 40.000 e cale lungă, Cojocare. Poate te verifică cineva cum ai făcut licitația prin SEAP.

Întrebarea zilei e: există vreun club care ar dori să încerce asamblarea unui sistem video de vreo 4000 euro?

Comentezi?