Cojocăreala săptămânii | Consiliul Director s-a legalizat * Documente redactate prostește * Bugetul FRV

 

S-a dus Ghiță Ghiulangiul, dar prostia a rămas în federație. După un an și jumătate în funcție, actualul președinte și fostă slugă a Ghiulangiului, Universitalul Adin-Dva-Tri Cojocaru Ocolește, n-a reușit să găsească pe cineva care să le redacteze textele oficiale la un nivel măcar de bacalaureat și nici pe cineva care să administreze situl federației, care este de toată rușinea.

De pe acest sit aflăm că, de o lună, Consiliul Director s-a legalizat. Procesele șicanatoare pornite de nenorociții vișănei Peicea, Marin Mihai, Clubul Juvenil Brașov s-au terminat cu confirmarea membrilor. În formula legală, CD s-a reunit prima dată marți, iar comunicatul emis este o rușine prostească (VEZI AICI). Se vorbește pe limbajul de pe vremea lui Gheorghiu-Dej de „juniori I” și „juniori II” și se spune că au fost aprobate componențele diferitelor comisii ale federației, dar fără niciun detaliu despre membrii propriu-ziși.

Pe sit se mai publică și hotărârea CD, care are numărul 1, de parcă nu ar mai fi fost până acum în istoria federației hotărâri ale CD (VEZI AICI). Și aici se vorbește prostește de „juniori I” și de „juniori II”, ca și cum în CD sunt adunați niște idioți care nici măcar nu cunosc numele oficiale ale competițiilor europene (Sub-20, Sub-19 etc). Nici nu se precizează care sunt perioadele de pregătire aprobate. La sfârșitul hotărârii semnate de Universitalu Cojocaru vine o frumoasă perlă de agramați:

7.S-a aprobat împuternicirea semnăturii în bancă a d-nei Manolachi Gheorghița și Ispas Constantin.

În altă ordine de idei, între procesele în care a fost implicată recent FRV, a fost și unul prin care avocatul agramat al lui Ghiță Bombiță, Dîrman Dîrlan, a cerut ca federația să-i achite o datorie de 2000 euro provenită din contractul pe care Dîrlan l-a avut cu federația. Agramatul a câștigat procesul.

Bugetul FRV pentru anul 2022 poate fi găsit AICI.

Comentezi?