COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Revine Bacșișul General! * Trombițașa sau Baba Ion Roată * Cum minte Contabilu Constantinescu * Echipa Thailandei a refuzat să vină în RO * Balintoni se retrase gen Cioroianu

 

Imediat după ce s-a văzut că Ghiță Ghiulangiul e pe făraș, Contabilu Constantinescu a schimbat macazul pupincurismului și a început să-l ridice în slăvi pe Adin-Dva-Tri Ocolește. Iar când acesta a devenit cel mai prost președinte al FRV din toate timpurile, ca răsplată, situl lingăului a devenit oficios al FRV. V-am arătat recent cum se potrivesc scrierile de pe situl nou tâmpit al FRV cu ce postează Contabilu: la virgulă, ba chiar la ghilimele greșite! Pentru că, fiind prostănacul „ziarist” de 100 de ani, nici nu știe cum să scrie ghilimelele românești. Atâta-s de proști! Dar se aseamănă și se adună. Iar unirea face puterea.

Contabilu Constantinescu minte pe situl lui numit doarproștiidinvolei.ro că antrenorul naționalei feminine, Luciano Pedullá, ar fi infectat cu carcalac. În realitate, este exact cazul antrenorului Voinea de la Medgidia, care, la începutul campionatului a fost nevoit să stea în izolare, fără să aibă nimic, doar pentru că cineva din familie fusese depistat pozitiv. Deci Pedullá personal n-are nimic, dar regulile îl întârzie să ajungă la Cluj Napoca și trebuie să conducă antrenamentele prin Internet.

Având în vedere lipsa de 2 ani de jocuri a naționalei, Pedullá s-a folosit de contactele sale internaționale pentru a organiza niște sesiuni de meciuri de pregătire, dar s-a lovit de refuzul mai multor naționale, inclusiv cea a Thailandei (!), care au preferat să sară peste meciurile de testare și să meargă direct la Liga Națiunilor (Rimini, ITA). Singura națională care a răspuns afirmativ la apel a fost cea a Azerbaidjanului.

Aflăm și că Balintoni nu chiar s-a retras din volei, așa cum a anunțat. Adică s-a retras doar puțin, ca Cioroianu, dar și(-)a revenit. Cică e în lotul național.

Între timp, în bordeiul FRV, s-a hotărât ca talentata antrenoare, cea mereu lipită de ultimele locuri, Trombițașa, să capete o foncție oficială, anume cea de „team-manager”. Aplauze și râsete! 😊 Bă, Contabile, noi știam că „team” se scrie dezlegat! 😉
Probabil că sarcina frumoasei și fermecătoarei Trombițașa e să urle la jucătoare: „Faa, dacă nu faci ceț spui io, team….” (completați spațiile libere!)

Deci, cum ar veni, șefa de echipă Trombițașa a fost pupată de Vodă Cojocaru acolo unde a scuipat-o boierul Parâia, exact cacazul Moș Ion Roată! 😊

Și, pentru ca distracția să fie maximă, hop sare din baie și oportunistul Bacșiș, care tot visează să fie General ca taxo! 😊 Dacă n-are putirință pe plan militar, are două variante: una în dormitor jucând roluri cu uniforme și alta oricând apare cuvântul General prin volei. La Blaj a fost Director General (aplauze!), iar acu la națională îl unse Cojocaru General Manager.

În această prostie GENERALĂ, mai lipsește și un OFIȚER de presă, adică îNȘelaru, care ar putea fi chiar Ofițer de Presă Universal În Diagonală Cu Coordonatoarea Trombițașa.

Comentezi?