COJOCĂREALA SĂPTĂMÂNII | Spirulina crede că în alte țări se poate încălca legea pentru că nu sunt turnători * Cum i-a făcut Limbosu pe proști

 

Într-un articol anterior, care se voia amuzant, am arătat ce prostie e în capul lui Contabilu Constantinescu (doarvolei), adică ce părere avea el despre chestia cu discriminarea lui Limbosu de la Blaj. Cică în alte campionate restricțiile privindu-i pe jucătorii străini sunt posibile pentru că cluburile s-au pus de acord. Adică dacă cluburile se înțeleg hoțește, orice „discriminare” e acceptabilă 😃

Comunicarea dintre Contabilu și Spirulina este strânsă, pentru că marile intelecte sunt unite-n cuget și simțiri. Că uite cum a venit și Spirulina în public cu aceeași imbecilitate: cică în alte țări se pot aplica restricții „pentru că acolo nu a fost nimeni, care să facă sesizare” 😊 Nu e uimitor cum prostănacii ăștia cred că, în alte țări, legea se încalcă la greu, că e multă discriminare, dar lucrurile merg unse pentru că… n-a turnat nimeni?

În realitate, prevederile legale anti-discriminare sunt nuanțate. Hotărârea CNCD a venit așa tot din cauza prostiei. Pe de o parte prostia celor de la CNCD, care nu se descurcă să interpreteze niște articole de lege simple (dovadă și anulările în justiție ale hotărârilor lor tâmpite), pe de altă parte e prostia conducerii federației și a avocatului federației, care s-a dus la luptă total nepregătit. Nu trebuia decât să invoce art 2 din Ordonanța 137/2000, care zice că:

(3) ) Sunt discriminatorii, potrivit prezentei ordonanțe, prevederile, criteriile sau practicile aparent neutre care dezavantajează anumite persoane, pe baza criteriilor prevăzute la alin. (1), față de alte persoane, în afara cazului în care aceste prevederi, criterii sau practici sunt justificate obiectiv de un scop legitim, iar metodele de atingere a acelui scop sunt adecvate și necesare.

Cum poți tu să crezi, bă Spirulină, că autoritățile din toate țările închid ochii la „discriminare”, doar pentru că acolo nu există turnători??

Este uimitoare și atitudinea de non-combat a cluburilor rivale (pentru podium): CSM Târgoviște, CS Medgidia, CSM Lugoj. În fața atacului Limbosului, au tăcut chitic și au înghițit gălușca, ca și cum situația creată de Limbosu ar fi fost un dat al sorții.

Ce discriminare o fi acolo unde străinii au libere 10-12 locuri din cele 12-14 ale unui lot mediu?

Până vine decizia de anulare de la Tribunal vor mai trece vreo 2-3 luni, așa că Jucărica lui Limbosu poate să-și ia avânt în clasament. După aia va pica, pentru că, la ce românce a recrutat, i-ar destul de greu să câștige meciurile contra echipelor mai răsărite. De aceea, un avocat serios trebuia să facă cerere de devansare a termenului de judecată.

Dar Spirulina Universitală n-are cum să afle lucrurile astea pentru că el a așa de interesat de volei încât nici nu citește cea mai importantă publicație de volei din țară. El citește numai la pupinci 😉

Observați din nou în (FOTO1) și modul handicapat în care se exprimă Spirulina Cojocaru pe Internet: ba cu diacritice, ba fără, excitat cu exces semne de exclamare ca pițipoanca de fezbuc, mâncând litere și cu un nou semn de punctuație: șapte-puncte.

Răspunzând indirect, la altă postare, Păhărică Limbosu scrie tot handicapat (FOTO2): „ptr acest mod de gandire suntem penultima tara din Europa”.

(După care a mai tuflit o dudă jignitoare, pe care apoi a șters-o.)

Ca să vedeți ce grijă are Limbosu de la Blaj de locul nostru în Europa! 😊 Dacă el a făcut varză campionatul, o să mai urcăm în Europa. Bă Limbosule, dar dacă un țăran crăcănat cere saci de bani pentru că a fost criticat în presă, pe ce loc din Europa ne pui?

Și dacă noi vă tot spunem de niște ani că la Blaj se emană niște fumuri (pârțuri) toxice, nu ne-ați crezut!

Comentezi?