COLINDUL SCULELOR LUI GHIULICĂ Deși pe preșul ferevișului îl cheamă Ghiță Ghiulangiul, am auzit…

aqualine.ro/

COLINDUL SCULELOR LUI GHIULICĂ

Deși pe preșul ferevișului îl cheamă Ghiță Ghiulangiul, am auzit recent că în folclorul voleibalistic i se spune Ghiulică 😀

Ei bine, (ei rău!), Ghiulică nu-și făcea așa de cap 14 ani, dacă nu avea și o trusă de scule. Șase dintre ele au executat porunca de a-l nimici pe Prințul Paul de Agrolanda cel Fudul. Repetăm că nu avem nici pic de simpatie pentru Fudul. Pentru fudulia lui și pentru nesimțirea lui, sigur merita o pedeapsă. Dar nu oroarea coaptă de Ghiulică, această suspendare pe tot campionatul, o suspendare fără precedent în istoria voleiului românesc. Practic, cele 8 luni înseamnă 1 an competițional.

Nu numai că suspendarea e o nemernicie, dar nici măcar nu s-a publicat o motivare. Ce-o fi făcut antrenorul cu papuci roșii ca să merite așa o răsplată? Oare pentru că a fost contra cînd Ghiulică și-a dat salariu uriaș singur?

klap.ro

Iată mai jos și lista sculelor lui Ghiulicăcare au pe conștiință oroarea anului. (Un fel de a spune, pentru că nu credem că ar avea conștiință.)
Toți aceștia își vor împărți daunele pe care Fudulul ar fi normal să le obțină în instanță. Vreo 50.000 euro, salariul antrenorului pe campionat? Plus daune morale? Plus pagubele provocate clubului Agroland?

Comisia de disciplină:

1. DÎRMAN DANIEL (Avocatul care îi aranjează toate manevrele lui Ghiulică.)
2. DRAGOMIR FLORIN (Arbitru, păi cum altfel?)
3. VAMEȘU LAURIANA RALUCA (Ce nume i-au dat părinții! Lauriana!) (Consilier la Ministerul Educației Naționale, trasă din minister după el de Ghiulică, și profesoară la CT Botev și la CT Maniu, circa 4000 lei venit lunar! Se alintă pe fezbuc „Rallu“, e din căruța de la Calafat și poartă după sine niște zeci de kile în plus. La profil, pare a avea zero „prieteni“ în mediul voleibalistic!)

Comisia de apel:

4. BALTEI CĂTĂLIN (Cătălinu Bălții e tot avocat. Oare cîți bani ai federației sparge anual Ghiulică pe ăștia doi avocați??)
5. VIȘAN BENONE (tot arbitru! rubedenie de-a lui Ghiulică?)
6. ARBUNEA TUDOREL (tot arbitru!)

Cam cît ar face vreo 150.000 euro împărțit la 7? Benonică? Tudorele? Lauriano?
Că doar nu credeți că va plăti ferevișul în locul vostru.

ottobroker.ro

Acestora șapte (cu tot cu Ghiulică, stafilococul aurit) și tuturor celor care au fost și sînt complicii lui Ghiulică la distrugerea voleiului românesc, să le cîntăm cu drag un colind:

„La mulți ani cu… executare,
Să vă dea Domnul… de să nu puteți duce!“
(Mai departe re-creați singuri versurile.)

Tuturor acestora le urăm „Sărbători «fericite»“ și să le stea în gît. 😉

1 thought on “COLINDUL SCULELOR LUI GHIULICĂ Deși pe preșul ferevișului îl cheamă Ghiță Ghiulangiul, am auzit…

Comentezi?