COMUNICAT DE PRESĂ ACCESUL la finala Cupei Challenge 2016: CSM București-Trabzon Idman Ocagi Având…

COMUNICAT DE PRESĂ
ACCESUL la finala Cupei Challenge 2016: CSM București-Trabzon Idman Ocagi
Având în vedere că sala Elite & Performance Sport aflată în incinta centrului comercial Sun Plaza are o capacitate redusă de locuri (aproximativ 500), vă comunicăm că nu putem soluționa favorabil toate cererile de bilete.
Menționăm că prima manșă a finalei Cupei Challenge are loc în sala Elite & Performance Sport după ce demersurile clubului nostru de a juca într-o sală mai spațioasă nu s-au putut concretiza din motive obiective.
Drept urmare, la partida de miercuri, 30 martie, ora 18:00, vor avea acces persoanele care dețin invitații sau bilete cu valoare nominală zero. Subliniem că cei care au primit invitații sau bilete nominale cu valoare sunt suporterii și copiii centrului de juniori care au fost alături de noi pe toată durata parcursului european.
Ne cerem scuze față de fanii voleiului bucureștean care își doreau să fie lângă echipa noastră la marea finală și îi invităm să urmărească partida de miercuri, în zona de restaurante din Sun Plaza, pe cel mai mare ecran full HD indoor din Europa.

CSM București
Orașul tău/Echipa ta

Comentezi?