CONCURS CU PREMII! * AUTOFOTO LA MECIUL DIN LIGA CAMPIONILOR, CSM BUCUREȘTI – CHEMIK…

CONCURS CU PREMII! * AUTOFOTO LA MECIUL DIN LIGA CAMPIONILOR, CSM BUCUREȘTI – CHEMIK POLICE

Miercuri 20 feb, ora 19:30, Sala Polivalentă din București va primi vizita echipei Chemik Police [po.li.țe].
Echipa poloneză nu prea are vedete internaționale, dar o cunoaștem pe Bianka Buša (extremă), care a jucat pentru naționala Serbiei la Campionatul Mondial. Ar mai fi și Chiaka Sylvia Ogbogu ( #12 centrală, 1m88 23a), care a prins și ea niște meciuri la naționala SUA.

Scopul noului „concurs“ este de a crea un alt fel de zumzet în jurul evenimentului și de a stimula relația public-jucătoare prin asaltarea polonezelor cu cereri de autofoto (numite în popor și „selfie“).

Pentru premii, trebuie să faceți și să postați aici, la comentariile acestui articol, autofoto (una sau mai multe) cu ORICARE dintre voleibalistele prezente la meci. Un concurent poate participa cu oricîte autofoto (cu oricîte jucătoare). Aceste cereri de „autografe“ foto se fac după finalul meciului rugîndu-le pe jucătoarele respective.

Atuurile jocului (aduc mai multe puncte) sînt cele două jucătoare, dar și alte autofoto vor fi conta.
Autografele pe hîrtie nu vor fi luate în considerare din cauza imposibilitării verificării autenticității, dar nu vă dați în lături de a obține o astfel de amintire.

Premiile (eventual prin tragere la sorți) sînt 2 carduri cadou eMag, în valoare a cîte 60 lei.
Cardurile cadou pot fi folosite la plata oricărui produs cumpărat de la eMag, scăzîndu-se suma cadou din valoarea totală a cumpărăturii.

Fac un apel către oricine poate și dorește să sponsorizeze acest concurs, astfel încît să suplimentăm numărul de premii sau valoarea lor individiuală.

https://texassports.com/images/2017/6/29/ogbogu_chiaka_2017.jpg

Comentezi?