CSM București este o echipă capabilă să cîștige Cupa Confruntării. Fetele au pregătirea fizică…

aqualine.ro/

CSM București este o echipă capabilă să cîștige Cupa Confruntării. Fetele au pregătirea fizică necesară, au tehnică avansată, au un antrenor care știe să analizeze și să le ofere directive tactice solide.

Turcoaicele sînt abia pe locul 10 în clasamentul turcesc și au avut în ultimele 2 etape de campionat 2 înfrîngeri, dintre care una în fața echipei de pe ultimul loc. Victime sigure? Deloc. Știm că există multe echipe care reușesc să se mobilizeze în situații excepționale, iar Trabzon a arătat în Cupa Confruntării o calitate a jocului care le-a adus doar victorii. Exact, Trabzon İmperial Hastanesi İdmanocağı nu are nici o înfrîngere! Iar majoritatea partidelor le-a cîștigat cu 3-–0, fie acasă, fie în deplasare. Doar CSM Tîrgoviște i-a luat un set, iar Zarecie Odințovo 2 seturi (în semifinală). 10 victorii la rînd!

Dar și echipa CSMB are un șir continuu de 5 victorii și le urăm să vină și a 6a și a 7a! Pentru asta e nevoie din nou de un psihic puternic și de o dorință de a lupta cu energie, indiferent de evoluția scorului.

Probabil cea mai periculoasă jucătoare a „turcoaicelor” este sîrboaica Sanja Malagurski (opus, #3, 1m93, 25 ani) un fel de Bacșiș al lor (aceleași date: număr, post, înălțime…). Va fi interesant de urmărit duelul celor două. De asemeni, va fi o reîntîlnire stînjenitoare cu Kremena Kamenova (extremă, #13, 27 ani, 1m85), care a jucat în campionatul trecut chiar la CSMB…

ottobroker.ro
bijubox.ro

Meci de cel puțin 4 seturi.
Transmis în direct și pe tv (Digi Sport 2) și pe Internet (Laola1.tv).

HAI CSM BUCUREȘTI!

(Dacă-l giniți pe catindatul Vișan, să-l întrebați de ce o echipă românească ajunsă în finala unei cupe europene nu a putut găsi pentru meci o sală ca lumea în ditamai capitala europeană.)

1 thought on “CSM București este o echipă capabilă să cîștige Cupa Confruntării. Fetele au pregătirea fizică…

Comentezi?