CUM FACE BANI GAȘCA DE LA „SPORTUL SĂLĂJEAN” PE SPINAREA VOASTRĂ Mulți dintre cititorii…

aqualine.ro/

CUM FACE BANI GAȘCA DE LA „SPORTUL SĂLĂJEAN” PE SPINAREA VOASTRĂ

Mulți dintre cititorii postărilor acestui grup (chiar nemembri) sînt membri și în grupul „VOLEI”. Acolo sînteți deranjați de multe postări braziliene și de multe postări care n-au nici o legătură cu voleiul (mai ales reclame, dar s-au strecurat și pornografii). Asta se întîmplă pentru că administratorii sînt niște cîrpaci exact din aceeași specie de nărozi ca vișăniii de la FRV. Ei habar n-au cum se administrează un grup de Internet, nici care sînt regulile de bază de funcționare a unui așa grup.

ottobroker.ro

Dar ce știu cîrpacii să facă?
Știu să facă bani pe spinarea membrilor acelui grup. Gașca mucosului Onicas Calin (alt mare „ziarist” care e handicapat informatic, de nici nu știe să găsească literele cu diacritice pe taste) folosește (parazitează) acel grup pentru a fi canal de venituri personale și de publicitate pentru situl lor de Internet: http://www.sportulsalajean.ro.
Concret, și-au creat pe Facebook vreo 10 conturi prin care pompează zilnic fiecare articol pe care-l publică pe sit.

La fel fac și pe grupul „VOLEI”. Poate v-ați întrebat de ce postările țintuite („pinned”; adică cele care sînt fixate intenționat de administrator pe partea superioară a spațiului grupului) sînt numai despre Zalău. Dacă un jucător de la Zălau și-a ciobit unghiuța, stă postarea aia acolo țintuită 2 săptămîni! Dacă echipa națională participă la Campionatul European, nici capul nu-l doare pe Onicas. Postările despre națională se pierd în jos în nisipurile mișcătoare ale prostului design al Facebook. La fel, altele foarte importante, cum ar fi criza diviziei de juniori.

klap.ro

Cînd voi clicăiți pe postările țintuite (dar și pe celelalte ale găștii sălăjene) sînteți transportați pe paginile sitului http://www.sportulsalajean.ro. Acolo, în afară de știrea propriu-zisă, vedeți că sînt afișate cel puțin 15 reclame! Sigur că multe situri afișează reclame, dar rar vezi așa desfrînare, așa poftă drăcească de a aspira bani. Pentru că fiecare afișare de reclamă înseamnă BANI care intră în teșchereaua lui Onicas. Cu cît au paginile mai multe afișări (accesări), cu atît se umflă Onicasu de bani din reclame.
Cînd am reclamat modul jalnic în care administrează grupul „VOLEI”, ce a făcut? Ați ghicit! M-a blocat! 😉
.
Vă recomand să clicăiți în continuare articolele găștii sălăjene ca să le faceți bani de merțane.

Comentezi?