CUM S-A RĂZBUNAT ZBIRUL GHIULICĂ PE KAPELOVIES (ep 2) Continuăm să vă prezentăm declarația/povestirea…

CUM S-A RĂZBUNAT ZBIRUL GHIULICĂ PE KAPELOVIES (ep 2)

Continuăm să vă prezentăm declarația/povestirea lui Sandu Kapelovies despre cum fost paradit de Ghiță Ghiulangiul:

„Cînd s-a ajuns la discuții, am cerut și eu cuvîntul, unde am prezentat propunerile, dar VG [Vișan Gheorghe] a refuzat să le supună la vot solicitîndu-i lui Toto [Cotoroanță Angheluș] să le menționeze în registrul AG.
Eu am solicitat în continuare supunerea la vot, moment în care agitatorii, g*** de Duță de la Rapid și ăla de la Brașov [Raicu Viorel], au făcut agitație «Să terminăm cu Kapelovies».
I-am atras atenția lui VG că stă pasiv și nu ia atitudine împotriva lui Duță, iar eu nu doresc să particip la AG alături de golani.

Aici scînteia a aprins butoiul cu pulbere. VG spune: «D-nule Paraia». Ăsta se scoală: «Și pe mine m-a înjurat acum 4 ani la Cluj».
Eu: «Dar tu cine ești?»,
[Paraia:] «O să vezi tu!»
Văraru: «Și eu am fost înjurat când, la calificările de la Ploiești [CM Sub-20, ian 2017], am ieșit pe locul 4 din 4 [echipe]».
Raicu de la Brașov a spus: «Să nu mai pierdem timpul cu asemenea indivizi». Apoi VG a presat-o: «Ahmad, hai spune și tu». Aceasta a bălmăjit ceva și s-a așezat jos.

În legătură cu antrenorul Văraru, care s-a plîns lui Vișan că l-am înjurat eu, declar că Vișan l-a înjurat și l-a făcut de belea spunîndu-ne că a fost urmărit de poliția din Fălticeni pentru că a furat echipa de la Fălticeni și a plecat de la CSMB cu medicamente și cu materiale sportive. Eu nu aveam de unde să știu aceste amănunte.

Votarea: «Cine este pentru excludere?»
VG numără 28 voturi și le comunică lui Văraru, care îi spune lui Peigea [Peicea] «Mai pune». Acesta îi spune lui Toto «75».
«Cine este împotrivă?»
[Împotrivă au fost] Sorin Grădinaru [Timișoara], o antrenoare din Buzău și încă 2 persoane, dintre care una este ginerele lui Peigea, care imediat a părăsit sala.
Directorul CSȘ Călărași, d-nul Marius Tătaru, s-a ridicat și a contestat această votare, acesta declarînd că se abține și a spus că nu se face așa ceva într-o AG.

În momentul în care au început discuțiile despre excluderea mea și a lui Dan Gîrleanu, foarte multe persoane au părăsit sala. Dintre aceștia au fost Bogdan Stoica, Malacsia, Răzvan, Carpen și MULȚI alții. Au rămas în sală marea majoritate a arbitrilor. În afară de cei 28 de votanți pro suspendare, marea majoritate s-au abținut.

Din cei 28 [care au votat pentru], dacă scădem pe toți care nu aveau voie să voteze, după spusele lui VG, fiind din [structura] FRV, ajungem la maxim 20.

Cînd am vorbit cu VG, după ce am primit sancțiunea, a spus că așa îmi trebuie dacă am depus la MTS întrebările și, în special, [despre] Centrul de Excelență Blaj și despre programul Pierre de Coubertin de la Tg Mureș.“

(va urma)

Comentezi?