CUPA RO 2019 (F) | PROȘTII PROȘTILOR: SOARELE ÎN SALĂ! * 60 SPECTATORI *…

CUPA RO 2019 (F) | PROȘTII PROȘTILOR: SOARELE ÎN SALĂ! * 60 SPECTATORI *…

CUPA RO 2019 (F) | PROȘTII PROȘTILOR: SOARELE ÎN SALĂ! * 60 SPECTATORI * SAU 110 * MAMA LUI DE TIMP DE ODIHNĂ! * PAȘA TERMINĂ CU UN SET AKBAȘIAN

CSM Lugoj – CSM Tîrgoviște 0 – 3 (15-25, 15-25, 23-25)
Spectatori: 60!
Hopservator: Magazioneru Ispas

Nici nu mai știm cum să scriem scorul… Pe situl ferevișului ordinea oficială a echipelor e trecută așa ca mai sus, dar pe situl cu statistica, pe foaia de arbitraj și la tv, ordinea fuse pe dos! Un haos ghiulangiic, în care nu mai contează cine e prima echipă. Nu mai scăpăm de vișăneii ăștia proști…

Prima semifinală a fost cîștigată ușor de CSMT. Cu aducătorul de ghinion, antrenorul Šegrt, era și greu pentru Lugoj să spere la o surpriză cum a făcut Dinamo la băieți.
După 2 seturi cîștigate limpede de Tîrgoviște cu atacul și cu blocajul, jocul lugojencelor s-a ameliorat și au condus cu 5 pct (7-12, 8-13), dar CSMT a făcut 7 pct la rînd și a controlat restul setului destul cît să-l cîștige.

Cea mai mai bună jucătoare și cel mai eficient atac (dar cu recepție slabă): Alexandra Trică ( #10 extremă CSMT), eficiență 60%.
Cea mai bună marcatoare: Sara Klisura ( #1 extremă CSMT) 16 pct, 36%.

Proștii proștilor, cîrpacii Ispas (magazionerul hopservator) și viceprimarele Ioan, au permis iar să pătrundă soarele în sală, pentru că așa ai văzut ei, proștii, la campionatele mondiale. Calitatea catastrofală a organizării de către alexăndreni (Augustin Ioan) se vede și prin succesul uriaș la public: abia au strîns 60 de privitori. Dacă era organizat pe stradă la Sighișoara, erau mai mulți spectatori… Pînă și caricaturile de „majorete“ alexăndrene au fost niște împiedicate.

Blabla Blaj – CSM București 3 – 1 (25-15, 25-17, 20-25, 25-23)
Spectatori: (70 la început) 110
Hopservator: Cotoroanță

În primele 2 seturi, fetele de la CSMB s-au bătut singure. Scorul punctelor din greșeli neforțate: 16-5. În același timp, Blabla Blaj a avut o apărare excelentă, de parcă avea magnet de minge la mîini.
În setul 3 CSMB s-a trezit și, scăzînd greșelile neforțate, a cîștigat, arătînd că Blajul n-ar fi fost greu de bătut nici în primele 2 seturi.
Setul 4 ne-a adus volei adevărat, spectaculos, iar Blajul a împlinit prognosticul meu de „maxim 4 seturi“. Pașa Nesimțitul a realizat iar un set Akbașian: la scorul 17-20 (cum ar veni, cu setul în buzunar!) Blajul a făcut 7 pct la rînd: 24-20. CSMB a greșit din nou mult, inclusiv serviciul final în fileu al coodonatoarei Tashiro, pe care parcă l-am presimțit.

Cea mai bună jucătoare: Ioana Baciu ( #1 opusă Blaj), 17 pct, 44%.
Cea mai bună marcatoare: Irina Trușkina (opusă/centrală CSMB) 18 pct, 42%.
Cel mai eficient atac: Nađa Ninković (centrală Blaj), 50%.
Centrala Onyejekwe (Blaj) iar n-a rezistat un meci întreg.

Pentru Blaj, odată se s-a văzut încornorat cu titlul de campioană, Cupa RO nu mai este importantă. Se vede asta după lipsa autocarelor cu suporteri și după căscăturile lui Darko Arena de-i trosneau fălcile, semn că chefuise în ajun cu Limbosu. 😉
Turcul impotent, Pașa Akbașa cel Fudul, s-a făcut iar de rîs. Din cele 5 meciuri contra Blajului, din această stagiune, a cîștigat doar unu! Dar ce contează? El e adorat și așa de proștii de la CSMB, care văd în el un adevărat zeu. Anul trecut a cîștigat campionatul pentru că le-a avut pe Tunurile din Navarone, Baciu și Brakočević. Așa cîștiga campionatul și Berdilă! Și eu îl cîștigam!
Iar anul acesta, Păcăliciul turc a avut-o pe Trușkina….

FINALA, mîine 15 mai, ora 1700, în direct pe Digi Sport 3:

CSM Tîrgoviște – Blabla Blaj (sau invers!) [0–3, 1–3]

Și vine Ghiulică la hopservat! CSMT, ați încurcat-o! Își mai ia Limbosu de la Blaj o talangă. Poate-și vinde tălăngile și-și cumpără asfalt pentru vizita papei!
——-

COLȚUL COMENTATORILOR

Costinel Stan este un prolific producător de dude. Cică arbitrii români sînt apreciați și au arbitrat la campionatele mondiale. Serios? 😀 Ia zi-ne cine a arbitrat la CM 2018 M/F? Sau vorbește gura fără control de la creier?
Tot așa și cu „timpul de odihnă“! Măi nea Costinele, de unde ai cules asemenea prostie? Timpul acela este de „odihnă“??
Iar jucătorul „universal“ cam ce înseamnă? E pe tot Universul? Universul cel plin de proști? Este gînditul așa de greu?

Șelăreasa o fi tras ceva pe nas: cică organizarea a fost „foarte frumoasă“ și-i felicită pe organizatori! 😀 Băă! Tu ai văzut că au fost 100 de spectatori? Ce criterii ai tu în tărtăcuța ta cînd e vorba de evaluarea organizării? Că i-au ghiftuit pe hopservatori?
Să vezi tu organizare cînd le-or premia mîine pe cîștigătoare, cu fundul la public.

Și ea scoase pe gură tîmpenia cu „timpul de odihnă“. La fel și crainicul sălii.
Parcă sînteți tîmpiți!

Perle Șelăreasa:
– „ …al 2lea punct în dreptul tabelei la Alba Blaj“ [Ha?]
– „Atunci cînd greșești e bine să schimbi ceva, să nu mai persiști în greșeală“ [Ce sfat înțelept! Nu-l aplici și la tine însăți?]
– „ …sunetul cu care lovesc mingea…“ 😀

Comentezi?