# **CUPA RO (F) Calificări în sferturi |** REZULTATE (1) **CS Medgidia – FC…

# **CUPA RO (F) Calificări în sferturi |** REZULTATE (1)

**CS Medgidia – FC ARGEȘ 2 – 3 (19-25, 26-24, 29-27, 25-27, 12-15)**

Două echipe care, spre deosebire de ce au făcut altele în anii trecuți, au luat meciul din Cupa RO în serios. A rezultat o luptă intensă, un joc vioi, dar de nivel tehnic scăzut, echipele fiind cam de aceeași valoare. Dovadă și scorurile strînse ale seturilor.
Însă doar primele 2 seturi au fost estetice. FC Ag a luat primul set la o diferență cumva surprinzătoare, dar a început setul 2 în corzi. CS Mdg a ajuns să conducă cu 9-0 și 15-6. Apoi atacul piteștencelor s-a înviorat pe nepusă masă și s-a ajuns la 20-21! Cu un efort final și cu emoții, CS Mdg a reușit să cîștige setul 2.
După aia s-a stricat ceva și ambele echipe au început să joace aiurea, încîlcit, iar pentru spectatori a mai contat doar scorul. Și arbitrii (mai ales principalul **Andrei Dan**) au stricat atmosfera, întîi greșind în favoarea unei echipe și apoi căutînd nod în papură celeilalte echipe ca să compenseze. Asta i-a stîrnit și pe vreo 2 primitivi din public, care s-au trezit pe stadion și au început să zbiere ca apucații.

Medgidia a pierdut din cauza greșelilor neforțate, mai precis, a avut azi două extreme slabe. Nu pricepem de ce coordonatoarea presupus talentată, **Najdić**, a jucat atît de puțin cu centralele.
De partea cealaltă, centrala **Laković** a fost neinspirat pusă să joace opusă și nu s-a descurcat deloc.

*Cea mai bună jucătoare și cel mai eficient atac:* **Edina Selimović** ( #11 centrală FC Ag), 18pct, eficiență 67%.
*Cea mai bună de la Medgidia:* **Diana Ariton** ( #1 centrală)
*Cea mai bună marcatoare:* **Larisa Vasilică** ( #4 opusă CS Mdg) 20pct, eficiență 46%

**FC Argeș se califică în sferturi**, unde va juca contra Științei Bacău înainte de Crăciun.

La CS Mdg am văzut și o cucoană fantomă, care se tot agita bezmetic pe partea de teren opusă mesei arbitrilor și nu știm de ce arbitrul **Dan **și hopservatorul vișănel **Peicea** i-au permis să se miște în acea zonă, de parcă era ea antrenorul echipei.
Iar FC Argeș tot umblă cu tricourile alea de pe care nu se pot citi numerele. Nea șefu’ clubului, e așa de greu de găsit niște tricouri normale?

Comentezi?