Cupa României, retur Penicilina e în situația în care trebuie să facă totul ca…

Cupa României, retur

Penicilina e în situația în care trebuie să facă totul ca să recolteze puncte în următoarele 4 etape dificile. Etapa tocmai încheiată făcea și ea parte din această serie. Dacă am fi auzit sîmbătă de măcar un set cîștigat, tot ar fi fost insuficient. În schimb, Penicilina nu a reușit nici măcar onorabilul 60 cu presupus cea mai accesibilă echipă dintre cele 5, iar în ultimul set a fost bătută sever de junioarele de la Tîrgu Mș. Aflăm azi dacă a fost doar o zi rea sau echipa e în pericol de a intra într-o pasă proastă (și neagră), cam așa cum începea anul trecut pe vremea asta. Asta ar fi adevărata miză a partidei-retur de azi, din Cupa României, tot cu Medicina. Deși înjurătorul de cristoși nu a anunțat nici un obiectiv privind Cupa României, un rezultat pozitiv azi ne-ar desluși starea echipei.

Dacă ar trebui să fiu corect (ceea ce nu-mi iese des 😉 ), și partida de azi e neregulamentară, în sensul că nu respectă programul stabilit inițial de federație (2 dec), desfășurîndu-se în avans. În mediile competiționale moderne, datele meciurilor se programează la modul „ziua X +/- 1 zi”. Dacă ar fi făcut așa și adunătura de ghiorlani numită FRV, cele 2 meciuri ar fi putut fi programate regulamentar pentru duminică și marți, eventual.

În tur a fost Penicilina – Medicina: 2–3. Teoretic, Penicilina ar trebui să facă azi 3–2 pentru a accede la setul de aur. (Setul de aur e un set suplimentar decisiv, de 15 puncte.) Vor lupta fetele noastre cu sîrg și cu onoare? Aflăm pe la ora 20. Partida începe la ora 18.

Comentezi?