CUPARO (F) Calificări în sferturi | Ziua marelui bambilici * Aceeași sală cu iluminare improprie pentru volei * Timp de odihnă

aqualine.ro/

 

Marcată de absența echipei CS Medgidia, rămasă acasă cu 8 cazuri de covid luat de la Blaj, prima zi a competiției a fost un mare bambilici. Toate echipele au jucat mai rău decât la Sub-17 și parcă toate echipele și-au dorit să se întoarcă repede acasă, pentru că – n-așa? – oricum nu aveau șanse în sferturi și o înfrângere asumată însemna o economie de bani. A fost foarte rău comparativ cu începutul competiției masculine.

Meciurile s-au desfășurat în aceeași sală Horia Demian (Cluj Napoca), improprie pentru jocurile de volei, din cauza iluminării prost amplasate, care distruge tușele laterale. Iar crainicul îi tot dă cu „timpul de odihnă”. Ei, dacă așa au văzut proștii prescurtat pe regulamentul în engleză: TO… Păi de ce să fie T-impul dacă nu de O-dihnă! 😊

(F) Rapid București – CSO Voluntari 3 – 2 (13-25, 27-29, 25-21, 25-22, 15-6)

Una din echipele care au venit ca să piardă pare a fi Rapid. Le-a lăsat acasă pe cucoanele mai bătârne și care n-au avut chef de umblat aiurea prin țară și a așteptat ca Voluntarii să facă ceva. Voluntărencele au făcut ceva numai 2 seturi, dar apoi s-au pleoștit. Așa de tare încât Rapid a câștigat chiar folosindu-și jucătoarele tinere.

klap.ro

Cea mai bună jucătoare și cel mai eficient atac: Leticia Hage (#9 centrală Rapid), 13p, 53%
Cea mai bună de la CSOV: Marija Milović (#12 centrală) 11p, 50%
Cea mai bună marcatoare: Natalia Martins (#3 centrală/opusă Rapid), 23p, 45%

Statistica afișată de federația lui Cojocaru este iar vraiște. Mai precis, e o foaie goală la ora publicării comentariilor.

Rapid se califică în sferturi, unde va juca contra Științei Bacău. Cică cucoanele Rogojinaru și Sobo sunt în tren!

(F) CSU Belor Galați – U NTT Data CN 3 – 0 (25-20, 25-16, 25-19)

Un meci în care UNTT parcă n-a prea vrut să câștige, iar CSUB parcă știa că oricum câștigă și n-a mai jucat chiar serios. UNTT a căpătat multe puncte din greșelile gălățencelor (cât un set!), dar a avut un atac foarte leșinat.

Cea mai bună jucătoare și cea mai bună marcatoare: Andrea Laković (#9 centrală CSUB), 14p, 57%
Cea mai bună de la UNTT: Melinda Hușanu (#9 centrală), 6p, 50%
Cel mai eficient atac: Borislava Saikova (#12 centrală CSUB), 11p,70%
Cea mai bună recepție: Nikolina Božičević (#5 libero CSUB)
CSU Belor Galați se califică în sferturi, unde va juca contra CSM Târgoviște.

(F) FC Argeș – CSM Lugoj 3 – 1 (16-25, 25-20, 25-18, 26-24)

Aici e mai greu de descifrat ce s-a întâmplat. Din nou un meci de parcă voleibalistele au fost drogate, dar FC Ag, cu toate împiedicăturile, a arătat o dorință clară de a câștiga. Nu știm dacă și planul lui Šegrt a fost de a se întoarce acasă cât mai repede, dar de la un șir de 7 pct la finalul setului 1 la 11-1 în setul 3, saltul în gol a fost prea mare.

Finalul (meciului și al setului 4) a fost palpitant ca scor. După ce CSML a ratat o minge de set, FC Ag a făcut 3 pct la rând și am văzut o bucurie sinceră.
Cojocăreii n-au afișat niciun fel statistică la această partidă.

ottobroker.ro

FC Argeș s-a calificat în sferturi, unde va juca cu Dinamo.

CSU Medicina Tg Mș s-a calificat în sferturi, după neprezentarea CS Medgidia, și va juca contra Blabla Blaj.

Sferturile de finală au loc mâine și vor fi transmise în direct pe pagina de FB a FRV.

Comentezi?