CUPARO (M) | TEST DE PERSPICACITATE: Ce este greșit în imaginea asta? * Cârpacii lui Cojocaru * Timp de odihnă?

Cupa României Cluj Napoca, teren lucios

 

Proștii Universitalului Cojocaru-Ocolește-Aerul-În-Toate Direcțiile și ai lui Cotoroanță organizează Cupa RO masculin la Cluj Napoca. Cică au ales sala din Cluj Napoca pentru că acolo vor să organizeze partea românească a Campionatului European 2021. De aceea, te-ai fi așteptat să vezi sala de pe acum ca și cum ar fi pregătită pentru CE, nu?

Dar nu! Cârpacii nenorociți, care nu se mai dau jos din cârca voleiului românesc, dau mereu cu bâta-n baltă. Priviți imaginea asta de la primul meci. Test: Ce este greșit?

Cupa României Cluj Napoca, teren lucios

Hai că vă spun eu:

Parchetul este unul de tot râsul. Terenul de volei nu este marcat special, cu culori diferite, așa cum se face la casele mari și serioase, ci avem un parchet de culoarea șobolanului degerat pe care s-au trasat linii pentru toate sporturile posibile, ca să nu se supere nimeni 😊

În plus, modul tembel în care sunt plasate luminile, fac ca tușa arbitrului secund să fie distrusă pentru videospectator de lucirile intense 😊 Poate cineva să descifreze ce se petrece pe tușa asta? Bă, Cojocare, ochii tăi cât la sută din tușă recepționează? Îți place așa cum se vede?

Hai să-l mai menținem și pe prostul de crainic, care tot zice de „timp de odihnă”!

Nu se mai termină odată prostia din fruntea voleiului?

1 thought on “CUPARO (M) | TEST DE PERSPICACITATE: Ce este greșit în imaginea asta? * Cârpacii lui Cojocaru * Timp de odihnă?

  1. Undeva , candva …prin 2006 ( parca ) …am fost obligati sa marcam terenul de volei…cu o culoare diferita ( fondul ) !!!!

Comentezi?