CUPRO (M) 2023 | Câștigă echipa cel mai slab cotată * Piți Dănuț * Lupu cel mai bun jucător * Iar premiere cu fundul la public * Iar fără meci pentru bronz

Ștefan Lupu (atacant central)
aqualine.ro/

 

Semifinale (sâmbătă)

SCM U Craiova – Steaua București 3 – 2 (25-22, 20-25, 25-22, 23-25, 17-15)
Spectatori: 400

Arcada Galați – Dinamo București 3 – 2 (25-18, 21-25, 25-20, 18-25, 15-10)
Spectatori: 500

 

Finala (duminică)

klap.ro

SCM U Craiova – Arcada Galați 3 – 1 (17-25, 25-23, 25-18, 28-26)
Spectatori: 1000 ? Dada!

După cele 2 semifinale a câte 5 seturi, în care au câștigat echipele mai slab cotate, și în finală a câștigat echipa mai slab cotată.

Meciul a început cu un set dominat clar de gălățeni, pentru că extrema Dos Santos (#10 SCMU), numită de neștiutorul de limbi străine îNȘelaru pre prenume (Vinicius), mai mult a încurcat locul. În setul 2, deși opusul vișănel Lelică (#11 SCMU) a căzut, a căzut și atacul gălățean. Abia în setul 3 a început să miște (chiar foarte bine) Dos Santos, dar și extrema Kovačević (#19 SCMU), iar lucrurile au arăta exact pe Dos față de primul set.
Setul 4 a fost unul de mare luptă. Dos Santos iar a căzut, dar de la SCMU s-a ridicat centralul Lupu (#16), în timp ce gălățenii s-au bazat pe opusul Malescha (#11). Gălățenii au avut 3 mingi de set, dar la 25-26, craiovenii au făcut 3p la rând, Kovačević terminând meciul spectaculos cu un as.

Greșeli neforțate: 33-24. Gălățenii au primit cadou foarte multe puncte și tot n-au fost în stare să câștige.

Cel mai bun jucător: Robert Viiber (#2 coordonator SCMU)
Cel mai bun de la Arcada și cel mai eficient atac: Oskar Madsen (#22 extremă), 16p, 68%
Cel mai bun marcator: Filip Kovačević (#19 extremă SCMU), 22p, 59%
Cei mai mulți ași încasați: Vinicius Dos Santos (#10 extremă SCMU), 4
Cea mai bună recepție: Sergio Diaconescu (#5 libero SCMU)
Cel mai slab jucător: Marian Bala (#12 extremă Arcada)

SCM U Craiova câștiga Cupa RO pentru prima dată în istoria sa. A mai spus nu știu care comentator că CupRo ar fi primul trofeu al sezonului, prostul uitând că a mai fost și Supercupa RO mai în toamnă. Poate se referea la sezonul de primăvară ?

Dacă, în frumoasa tradiție a Prostălăilor, înainte de începutul meciului o fufă a cântat imnul, în aceeași tradiție de Prostălăi vișănesco-cojocăreni, premierea s-a făcut ținând echipele cu fundul la public. E drept că erau cu fața la un fel de tribună A (cam o treime din capacitatea tribunei B), dar grosul publicului era la tribuna B. Un fel de-a spune „grosul”, pentru că, contrat prostiilor scrise de statisticianul Marciu, au fost vreo 400 de spectatori la meci și nu 1000.

Când să meargă spre podium pentru a primi medaliile, Universitalu Dănuț Pascu nu s-a putut abține și ne-a oripilat cu gestul acela al pițipoancei de fezbuc, care-și schimonosește mâinile pentru a simboliza o inimioară. Numai că la Universitalu Dănuț n-a ieșit o inimioară de pițipoancă, ci un fel de combinație dintre un ou de struț și un creier de cercopitec. ?
Măi Dănuțe, parcă te-am învățat să nu mai zici „ai oant gud riciv”. Corect e „ă gud ricepșăn”. Sau ești vreun soi de îNȘelar și tu, din ăia care învață greu și uită repede? ? Și învață-te odată, mare antrenor ce ești, să nu le mai ceri soluții jucătorilor. Antrenorul cere timpul de întrerupere când jucătorii nu mai au soluții, iar el, antrenorul, vine cu soluțiile. Ia uită-te la adevărații antrenori de talie internațională, ăia cum fac?

Înmânarea medaliilor a fost în același stil de tâmpiți. Dacă la competițiile serioase, pentru a micșora timpul de înmânat, 2 gigei dau medaliile alternativ, la Prostălăii lui Cojocaru au fost tot 2 gigei, dar numai ăla chelios dădea medaliile, în timp ce cel de-al doilea era intermediarul! ? Le lua de pe un băț și le dădea primului! Ce protocol elaborat! ? Atâta-s de proști! Cine a citi blogul ăsta peste vreo 20 de ani, nici n-a crede ce scriem noi acilea-șa.

Și Proștii au pus, evident, și maneaua cu uiardă cempions. Care cempions, Proștilor? Campioni sunt cei ce câștigă un campionat, dacă puteți vedea legătura dintre cuvinte. Cei care câștigă o cupă, nu sunt campioni, ci câștigători de cupă. Băă! Voi măcar știți ce spune maneaua? Zice: uiardă cempions ăf dă orld. Păi sunteți voi campionii lumii, prăpădiților? ? Ce-aveți de sunteți așa de proști?
Da’… ați plătit drepturile de autor pentru maneaua asta sau sunteți niște hoți?

Proștilor lui Cojocaru nu le-a dat prin cap să desemneze cel mai bun jucător al fazei finale (inclusiv semifinalele). Așa că-l desemnăm noi: Ștefan Lupu (#14 central SCMU). (FOTO)

Proștii lui Cojocaru au continuat tradiția ghiulangească, aceea de nu organiza și meciul pentru bronz.

ottobroker.ro

Colțul lui îNȘelaru

îNȘelaru ăsta chiar nu citește presa de volei (aia serioasă). Că el încă visează ca naționala masculină să iasă întunericul subsolurilor clasamentelor europene. Estimp, naționala masculină a ieșit din subsoluri de vreo 2 ani. Acum, bă îNȘelarule, suntem pe locul 16 în Europa și pe locul 31 în lume, mult mai bine decât acum vreo 2-3 ani când tu-l pupai pe Ghiulică cu foc. Mai avem de urcat vreo 9 locuri în lume și ajungem la Jocurile Olimpice.

Și iar cu „cere celengi”? Iar? Înveți greu și uiți repede.

Comentezi?