De ce (nu) transmit cîrpacii lui Szabo (CSMB) meciurile junioarelor în bătaie de joc…

aqualine.ro/

De ce (nu) transmit cîrpacii lui Szabo (CSMB) meciurile junioarelor în bătaie de joc

Mai mulți cititori și amatori de volei și-au arătat nemulțumirea că turneul final al junioarelor (Sub-19) este transmis în bătaie de joc, fără ca măcar scorul să fie afișat. Am investigat și am aflat că cîrpaciul lu’ Bița Biciclista (Gabriela Szabo), șefă la sinecura CSMB – recte Jănică Mîncărică – a angajat panarama de firmă Online Video Network – www.ovn.ro (oailei, ce ne mai spargem în engleză!) ca să facă transmisiile. Cînd te apuci să angajezi o firmă pentru așa ceva, te gîndești că poate vine cu cine știe ce condiții tehnice, cu grafică, cu 3 camere, cu comentator… Cînd colo, ovn.ro a venit cu o cameră fixă agățată de zid, care nici de zoom nu știe, și cu transmisie fără sunet!

Păi așa, băi Jenică Mîncărică? Ești mai cîrpaci decît cîrpaciul lu’ Păhărică, generalul Bacșiș (și director)? 🙂
Cînd te-ai dus pe situl lor, n-ai văzut că prostănacii ăia nici nu știu scrie cu diacritice? Nu e ăsta mereu primul semn de cîrpăceală și cel mai ușor de identificat??

Și ce-ai făcut? Le-ai dat bani pentru gunoaiele lor de transmisii? Cu factură? Jenică Mîncărică, dacă puneai o fată de la cadete să transmită din telefon, și tot era mai bine! Și nici nu plăteai! Data viitoare să-l întrebi pe Adrian Negrei cum a făcut transmisiile de la Iași.

klap.ro

Am contactat firma cîrpacilor și asta a avut de zis pentru Volei România următoarele (citat cu toate greșelile de scriere):

ottobroker.ro

„1. CSMB nu au [sic!] mai dorit transmisia acestui turneu din motive financiare. OVN a decis insa sa il transmita gratuit, pt ca dvs sa puteti urmari totusi [însă? totuși?] acest turneu.
2. Microfonul capteaza tot sunetul din sala, inclusiv injuraturi. Am decis sa-l dam fara sunet. [să dea microfonul fără sunet??]
3. Un reprezentant al CSMB trebuie sa introduca scorul, nu a mai venit dupa anularea transmisiunilor.“

Începe să ne placă de Agroland, că măcar la ei se vede și scorul!
(Serios acu, n-are cum să ne placă de Agroland cînd terenul se vede ca la 2 km distanță…)

O fi chiar așa de greu de găsit în Bucureșiti un om care să se descurce la o transmisie prin Internet??
Răspuns: Este greu doar aparent, pentru că prostia fudulă de la CSMB blochează relațiile cu oamenii cu intelect. Ei nu pot vedea dincolo de gașca lor internă sectară.

3 thoughts on “De ce (nu) transmit cîrpacii lui Szabo (CSMB) meciurile junioarelor în bătaie de joc…

  1. aud ca eugen asta nu are decat 7 clase……………daca este adevarat inseamna ca szabo are o problema.

  2. O doare pe ea fix în cot de probleme. Ia și ea un salariu fără să facă mare brînză. Cum lua la MTS.

  3. cum sa-l tii pe unul cu 7 clase in pozitia aia ?? ………doamne fereste……………..apropos de mts………….dar doina melinte ca i-au inchis aia “agentia de dopaj”…………vai steaua ei………….auzi tu…………rezultate falsificate……………pai asta nu e puscarie ?

Comentezi?