Declarații după meciul Turcia – România (CEV) Adina Salaoru (căpitanul RO): Uneori, dacă vrei…

aqualine.ro/

Declarații după meciul Turcia – România (CEV)

Adina Salaoru (căpitanul RO): Uneori, dacă vrei să învingi o echipă puternică, trebuie să ai ocazia să joci împotriva unui astfel de adversar [ce??]. A fost șansa noastră de a arăta de ce sîntem în stare și de a arăta de ce sîntem în stare [„to prove us and show what we are capable of “]. Am jucat cît de bun [sic!] am putut și în unele momente ne-am descurcat foarte bine.

roadelepamantului.ro

[Or fi încurcat ăia de la CEV declarațiile, că nu poate fi vorba de meciul de ieri…]

Giovanni Guidetti (antrenorul TUR): Deocamdată ne-am făcut treaba. Știam dinainte de a veni aici că acest turneu va fi decis de meciul de mîine [azi] și așteptăm cu nerăbdare să jucăm cu BUL. Dacă BUL continuă să joace la fel de bun [sic!] ca pînă acum, va fi un meci dificil pentru noi. Sînt în formă foarte bună, joacă puternic, sînt stabile, blochează bine. Sperăm ca mîine să nu aibă cea mai bună zi.

klap.ro

Neriman Özsoy ( #13 extremă TUR): România a jucat la un nivel mai înalt decît primele 2 adversare ale noastre. Ne ameliorăm și încercăm să urmăm indicațiile antrenorului și să ne ameliorăm [to improve = to get better] cu fiecare meci. Mîine [azi] vom avea cel mai important meci al turneului, pentru că învingătoarea se va califica la CM. Cheia va fi cine are tactică mai bună și cine poate juca mai inteligent. Cred că dacă vom putea face ceea ce am planificat pentru meci, vom avea o șansă bună de a cîștiga, dar ne respectăm adversarele foarte mult.

Comentezi?