# „DEȘTEPTUL” SATULUI SE VREA PREȘEDINTE! :D (1) | SLUGA **OCOLEȘTE** S-A REVOLUȚIONARIZAT *…

# „DEȘTEPTUL” SATULUI SE VREA PREȘEDINTE! 😀 (1) | SLUGA **OCOLEȘTE** S-A REVOLUȚIONARIZAT * FRAIERIT DE **GHIULICĂ**

Ca să stabilim de unde plecăm în discuție, **Sluga** vișănoasă **Adin-Dva-Tri-Mingea-Ocolește-Aerul-În-Toate-Direcțiile **este acel **Profesor Universital** și acel uriaș „specialist” din voleiul românesc, care a aflat ce e ***serviciul plutitor*** de la acest grup, după decenii de viețuit în mediu voleibalistic. 😀 Asta la 7 ani după ce le-a explicat el altora, în cursul său universitar, că „în faţa mingii există un strat de aer pe care aceasta îl ocoleşte neregulat, în toate direcţiile” 😀 😀

Dacă nu vă vine să credeți așa gogomănie, puneți „mingea ocoleste aerul in toate directiile” în goagăl și al 2lea rezultat este manualul prostănacului. Făcut pentru panarama de „universitate” Spiru, ce excelentă potriveală!

Dincolo această regină a perlelor, acel curs mustește de agramatisme, ceea ce ne dă o imagine clară despre intelectul lui **Ocolește**.

Într-un interviu acordat unei fițuici vișăniste (dar care a mai cotit-o în ultima vreme, semn că știe că lui **Ghiță Ghiulangiul** îi cam fuge pământul de sub picioarele-i păroase), **Ocolește** debitează o mulțime de prostii. Iată un rezumat:

Cică **Ghiulangiul **l-a fraierit în 2015 că-l lasă urmaș la conducerea ferevișului. Normal că te-a fraierit, bă! Îi sugi ciorapii de 16 ani și încă nu te-ai prins ce caracter are, ce „onoare”?

Cică are capacitatea de a lucra în echipă. Aici, recunoaștem, așa este. A lucrat perfect în echipa de **Slugi** ale lui **Ghiulică**, nu s-a abătut niciun pas! În echipă cu **Ghiulică**, cu **Cotoroanță**, cu **Dîrlan**, cu **Sârbu **a adus voleiul românesc la dezastrul actual.

Cică vrea realizarea unui site (sit) modern al federației. Dar până acum, de ce nu l-ai realizat, **Slugoiule**? Ți-a fost frică de **Ghiulangiu** să-ți ridici glăsciorul în ședințele **Consiliului Slujitor**?

Cică vrea un sistem competițional echilibrat. Iaca zici ca noi, **Slugă**, dar până acum, de ce nu l-ai realizat? Ți-a fost călduț să votezi voma de la Blaj?

Cică îl doare ficatul de jucătorii de națională, să nu mai fie rezerve la echipele de club. Noi ce tot trăncănim acilea de 5 ani? Dar tu ești **Slugă** surdă. Acuma te iei după noi?

Cică vrea să scoată din Statut regulile nejustificate. Iar te iei după noi, **Slugă**? Dar până acum de ce n-ai corectat Statutul, tu ditamai vicepreșul? Ia povestește-ne cum ai protestat vehement când a făcut **Ghiulangiul** Statutul ca să fie în favoarea lui personală! Sau ai votat supus fără crâcnire?

Cică mandatele președintelui să fie numai două! Aoleo! Așa de atent ne-ai citit? Dar în cei mulți ani de belfer, de ce ai tăcut chitic?

(va urma)

Comentezi?