DIVA (F) 2023 Etapa 2.2.3 | Meciul etapei pe hopuri dâmburi * CSM Târgoviște se luptă pentru aur * Hal de halbitri hinternațonali * Programul fazei 3 din faza 2

aqualine.ro/

 

CSM Târgoviște – CSM Lugoj 3 – 1 (25-17, 25-23, 16-25, 25-15)
Spectatori: 200?

Meciul a fost de calitate slabă, cu scor al mediei eficienței atacurilor de 32% – 35% și cu multe atacuri în bălării. Oaspetele au fost mai bune în atac, dar, paradoxal, au și încasat multe blocaje. Gazdele au fost mai bune și în apărare. Oamenii de făcut puncte (opusele) celor 2 echipe au venit la meci degeaba, fiind printre cele mai slabe jucătoare.

Cea mai bună jucătoare, cel mai eficient atac și cele mai multe blocaje punctate: Mira Todorova (#7 centrală CSMT), 15p, 69%, 5 blocaje
Cea mai bună de la CSML: Veronika Bejandolska (#9 centrală), 7p, 33%
Cea mai bună marcatoare: Elizaveta Ruban (#3 extremă CSML), 16p, 42%
Cea mai bună recepție: Rodica Buterez (#3 extremă CSMT)
Cea mai slabă jucătoare: Jovana Mirosavljević (#14 extremă CSMT)

Scorul cumulat al confruntării: 2–1. CSM Târgoviște se califică în meciul pentru aur unde va juca contra Blabla Blaj.

vivacredit.ro

Meciul s-a jucat NEREGULAMENTAR pe o suprafață cu hopuri dâmburi. Panarama de hopservator, sinistrul vișănel Florin Dimachi, a dat-o la-ntors cum că merge ș-așa. îNȘelaru s-a prefăcut că e îngrijorat, că ar putea fi neregulamentar, dar până la urmă s-a dat cu gașca proștilor din voleiul cojocărean. Ba i-a mai trimis mesaj și un alt prostălău de hopservator care a zis că a mai fost așa o situație în campionat și s-au înțeles echipele.
Cum să fie regulamentar, mă proștii proștilor? Ia ziceți voi ce articol din regulament permite jocul de volei pe dâmburi? Ce articol zice că, dacă se înțeleg cluburile să nu respecte regulamentul, e acceptabil?

Dar, bă panaramă de fost halbitru hinternațonal, cum e treaba cu tricourile echipelor? Ce zice la regulament? E bun așa cu culori asemănătoare?

Ne-a plăcut de îNȘelaru cum a gâfâit după ce a fugit de pe teren la locul de comentator 😊

Programul confruntărilor din faza 3 din faza 2

Pentru locul 1: Blabla Blaj – CSM Târgoviște
Pentru locul 3: CSM Lugoj – Rapid București

Pentru locul 5: Dinamo București – CSO Voluntari
Pentru locul 7: CSM București – FC Argeș

Pentru locul 9: SCM U Craiova – CSM Știința Bacău

U NTT Data Cluj Np a retrogradat, dar regulamentele cojocărene se pot suci și clubul clujean se poate alege cu o invitație de revenire.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

În faza 3 din faza 2, meciurile pentru locurile 1 și 3 se joacă după sistemul „primul la 3 victorii”, iar restul meciurilor stil „primul la 2 victorii”

Datele:
29 (30) apr
3 (4) mai
7 mai


Universitalu Cojocaru, dacă nu te duce capul personal, întreab-o pe Inteligența Artificială. Am întrebat-o noi pentru tine și uite ce ne-a răspuns:

Comentezi?