DIVA (F) 2024 E2.2.1 | Meciul etapei * Dezastru în Giulești! Rapidul pierde rușinos * Baciu nu mai poate * TVR a crăpat pe Internet

magnolia.ro/

 

Rapid București – Blabla Blaj 0 – 3 (19-25, 17-25, 18-25)
Spectatori: 250

În acest moment al campionatului, la așa mize, era posibil și un 0–3. Dar cu Rapidul amețit în asemenea hal??

În primul set a fost luptă dreaptă până la 16-18, unde Blabla a făcut 3p la rând și a încheiat setul cu un alt șir de 5p. Extrema rapidistă Eli Uattara a jucat slab, dar opusa Ioana Baciu și mai slab. Setul 2 a început cu 0-7, deci, cu tot cu cele de la finalul primului set, Blajul a făcut 12p la rând! La acest scor, setul era deja pierdut. Oaspetele au ajuns și la o diferență de 12p (3-15), blocând la greu. Baciu din nou la pământ, iar extrema blăjeană Drussyla Felix Costa a reușit 8p.
În setul 3, ZaDarko Arena a mutat-o iar pe Nika Marković pe postul de opusă și ea s-a descurcat bine (8p), dar n-a fost sprijinită de coechipiere. Extrema blăjeană Katarina Jović (9p) s-a alăturat productivei Felix Costa.

Blabla a blocat bine. Scorul blocajelor 2-15!
Rapidul a mai pierdut și din greșelile neforțate. Nu foarte multe. Blabla a câștigat pe cinstitelea, nu cu puncte cadou. Scorul greșelilor neforțate: 17-9.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere
klap.ro

Cea mai bună jucătoare, cea mai bună marcatoare: Drussyla Felix Costa (#17 extremă Blabla), 19, 54%
Cea mai bună de la Rapid: Nika Marković (#9 extremă/opusă), 17p, 53%
Cel mai eficient atac: Katarina Jović (#1 extremă Blabla), 18p, 56%
Cele mai multe blocaje punctate: Nneka Onyejekwe (#18 centrală Blabla), 6
Cele mai multe blocaje încasate: Eli Uattara (#5 extremă Rapid), 5
Cea mai slabă jucătoare: Ioana Baciu (#10 opusă Rapid)

Scor cumulat: 0–1. Meciul următor are loc la Blaj pe 10 apr.

Proștii de la TVR (Sport și celelalte) au avut toate canalele întrerupte pe Internet. Noi, sărakii care nu avem canale digitale la televizor, am fost nevoiți să urmărim meciul prin transmisia nenorocită a celorlalți proști de la FRV/Genius.

DIVA (F) 2024 E2.2.1 | Meciul etapei * Dezastru în Giulești! Rapidul pierde rușinos * Baciu nu mai poate * TVR a crăpat pe Internet

Comentezi?