DIVA (F) Etapa 2.6 | Campionatul 2022 s-a încheiat * Blabla Blaj la al 3lea titlu șmenozit? * Și netotul de Cojocaru îl medaliază pe Limbosu!

 

Blabla Blaj – CSO Voluntari 3 – 0 (25-17, 25-14, 25-18)

Într-un meci fără nicio miză din ultima etapă a campionatului 2022, CSOV reușește un scor de rușine. Bravo!

Chiar în lipsa mizei, ambii antrenori sârbi le-au ținut pe românce mai mult pe tușă, desigur cel din centrul caricatural de „românism” de la Blaj, fiind mai crâncen. Te treceau fiori reci văzând galeria lui Limbosu cât de tare se bucura la anunțarea jucătoarelor străine care urmau să intre în teren. Acu… și galeria aia… nu trebuie condamnată că nu prea sunt etnici români în ea, Limbosu i-a cules pe majoritatea din cartierul blăjean de țigaromi.

După meci a urmat o nouă ghiorlăneală de premiere, la care ghiorlăii primarelui Păhărică Limbosu au venit cu un podium de dimensiuni reduse, astfel încât echipele (câte una) nu aveau loc pe el! 😂 Atâta sunteți de proști, bă Limbosule!

Înainte de maneaua tâmpită Uiardăcempions, Universitalu Cojocaru Ocolește, înțolit ca James Bont de Vâlcea, a medaliat pe cine a apucat. Ca neamul prost, așa cum l-a învățat tătâne-su, bulibașa Ghiță Ghiulangiul. Au primit medalii și antrenorii și statisticienii și maseurii… Și șoferul autocarului?

Și pe fudulul Limbosu l-a premiat netotul Cojocaru, tot după tradiție. Limbosu rămâne singurul primar din lume medaliat fără motiv de pe urma rezultatelor unei echipe sportive. Cine a fost atent, l-a putut vedea pe Limbosu cum și-a azvârlit iar limbile chiar pe timpul interviului, semn că n-a venit la meci pe stomacul gol 😉

În federația lui Cojocaru continuă mișmașurile. Așa cum la masculin s-a acordat titlul unei entități dubioase pentru al 4lea an, și la feminin acesta este al 3lea titlu câștigat în mod dubios de Blabla Blaj.

În 2016–2017, Blabla Blaj s-a înscris în campionat ca CS Volei Alba-Blaj, pentru ca din 17 nov 2016 să apară o altă entitate juridică, CSM Volei Alba Blaj, care, sub oblăduirea infracțională a lui Ghiță Bombiță Ghiulangiul (cu vicepreședinții lui, Cojocaru și Sârb), a continuat să joace în campionat în locul defunctului CS Volei Alba-Blaj. Adică un club a luat locul altui club în mijlocul campionatului. Ilegal.

În campionatul 2019–2020, Blabla Blaj obține titlul deși campionatul s-a întrerupt din cauza plandemiei. Scopul unui campionat este de a stabili campioana, dar, pentru atingerea scopului, trebuie desfășurat campionatul în întregime. Deși mulți prostălăi din lume au întrerupt campionatele atunci și au acordat titluri de campioane, acele titluri sunt ilegale. Ele se câștigă pe teren, nu prin decizia Giulangiilor.

În acest campionat, amintiți-vă de șmenozeala lui Limbosu. Pe când toate celelalte cluburi s-au supus regulamentului și și-au adunat echipe care să funcționeze cu 2 români în teren, șmecheroiul de Limbosu s-a dus la reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, cum că regula FRV e discriminatorie. Profitând de uriașa prostie atâta a imbecililor din CNCD cât și a imbecililor din FRV, Limbosu a putut juca tot campionatul fără să respecte regula. Contestația FRV e soluționată de instanță în pas de melc și deja nu mai contează. Decât dacă viitoarea conducere a FRV, presupunând că ar veni cu ceva neuroni, ar putea anula titlul câștigat azi.
Acu… să fim serioși, Blabla Blaj nici nu prindea podiumul, dacă juca cu 2 românce în teren, după regulă.

Să amintim din istorie că și CSM București (F) a câștigat un titlu dubios în 2018, când a terminat campionatul fără să aibă în teren jucătoarea de Sub-23, că le-a dat Ghiulangiul derogare de la el din burtoi.

(Bă, îNȘelarule, Blabla Blaj n-a alergat stagiunea asta după 2 iepuri (Campionatul și Cupa), ci chiar după 3: ai uitat de Supercupa RO. Hal de jurnalist plătit.)

Comentezi?