# **DIVA (F) Etapa |** REZULTATE (2) * SENZAȚIONAL! PRIMUL SET CÂȘTIGAT DE VOLUNTARI!…

aqualine.ro/

# **DIVA (F) Etapa 1.14 |** REZULTATE (2) * SENZAȚIONAL! PRIMUL SET CÂȘTIGAT DE VOLUNTARI! * BACĂU CONTRA FOST BACĂU

**CSO Voluntari 2005 – Știința Bacău, NEREGULAMENTAR 1 – 3 (19-25, 19-25, 25-22)
**Spectatori: 100

În tur, CSOV făcea la Bacău un record de puncte, unul negativ, 32. În acest meci, după 2 seturi deja avea mai multe. Și a venit și primul set câștigat de gazde în divizia A! Spre deosebire de **Constantin**, antrenorul supragabaritic preferat de **Șelăreasa**, antrenor care venea la Voluntari doar să sugă niște bani mulți, Luka Valerijan Luka **și-a luat rolul în serios. S-a văzut în acest meci frământarea lui, cum s-a tot învârtit făcând tot felul de experimente pentru a găsi o formulă care să funcționeze. Cea mai înaltă voleibalistă română, **Filipaș**, care fusese desconsiderată și aruncată afară ca pe o măsea stricată de **Dom Profesor Universital Florinel dila Bacău**, a ajuns după 2 meciuri conduse de **Luka **să fie cea mai bună marcatoare! Poate o trimite și la națională 😉

roadelepamantului.ro

După 2 seturi controlate de băcăoance, **Filipaș** și extrema **Zelenović** și-au găsit ritmul și și-au dublat eficiența atacurilor. În timp ce Știința a păstrat același nivel de joc.
După câștigarea setului 3, gazdele au fost prea bete de fericire ca să mai conteze în setul 4. **Dom Profesor Universital** a început cu cealaltă coordonatoare, Lorena Ciocian, și asta pare să fi derutat echipa gazdă, care a avut 2 jucătoare, **Lupa **și Teianu Sonia, care nu și-au făcut treaba azi. **Teianu**, trebuie să te luăm și pe tine la rost ca pe **Vasilică**, ca să pricepi și tu care e treaba unei opuse? Să facă multe puncte! Nu 4 pct în 3 seturi (jucate)!

creditfix.ro

*Cea mai bună jucătoare și cel mai eficient atac:* Faleș Georgiana Faleș** ( #12 centrală Bacău), 16 pct, eficiența atacului 60%.
*Cea mai bună de la CSOV și cea mai bună marcatoare a partidei:* **Loredana Filipaș** ( #17 centrală), 18 pct, 41%.
*Cea mai bună recepție**: Katarina Vukomanovic Vokomanović** ( #9 libero CSOV)
*Cea mai slabă jucătoare:* **Ana Maria Lupa** ( #6 extremă CSOV)

Cu 3 jucătoare care au jucat recent chiar la Bacău, CSO Voluntari 2005 se schimbă la față și începe să arate a echipă de locul 6. Dar e prea târziu pentru acest campionat. Așteptăm să vedem cum o poate modela **Luka** pe **Filipaș**, că **Dom Profesor Florinel**, ăl mai grozav antrenor român, n-a fost în stare.

Comentezi?