DIVA (M) Etapa 2.6 | Campionatul 2022 s-a încheiat * CSM Arcada Galați campioană ilegală pentru a 4a oară? * Grăsunul îNȘelaru excitat la maxim de panarama de „spectacol” 😊 * SCM U Craiova all’ultimo minuto

 

(M) CSM Arcada Galați – Dinamo București NEREGULAMENTAR 3 – 1 (25-18, 18-25, 25-18, 25-17)

Și fără acest meci fără miză, CSM Arcada Galați era campioană deja.
Sau oare?

Nu cumva e al 4lea titlu ilegal, bă Cojocarule, moștenitor al Ghiulangiului?

Haideți să recapitulăm cine e Arcada Galați. Un șmecheraș de afacerist local, care a venit cu niște bani multișori și a vrut să fie fudul în volei, ca Limbosu de la Blaj sau ca Cocoșelul Horică de la Agroland. Știind mereu să dea de miere, mistreții Ghiță Ghiulangiul și Cotoroanță s-au lipit strâns de Arcada și au făcut potecă bătătorită între București și Galați, întorcând-se mereu acasă cu mașinile burdușite de delicatese dunărene. Nu numai că aveau grijă să ia banii de hopservat, dar aveau grijă și să arbitreze acolo cine trebuie, alde Bârsan și Gorban de la Iași. Multe mai știu Coțenii de la Zalău despre mișculațiile arcădene.

Din 2018, putem considera că CSM Arcada Galați a participat ilegal în campionat. Pentru că într-un campionat participă cluburile individual, pe când Arcada s-a „protocolat” în 2018 cu CSM Galați, participând la competiție ca un hibrid. La fel ca Zalăul lui Feher combinat cu LAPI Dej. La competiții, în mod logic și legal, trebuie să participe echipe aparținând cluburilor identificate singular prin CIS. CSM Galați și Arcada puteau face tot felul de colaborări, dar nu să participe la competiții ca 2 cluburi înfrățite într-unul. N-ați mai văzut așa ceva în Europa, dar la Ghiulagiu s-a putut. Practic, înfrățirea cu CSM Galați a însemnat o cale „legală” ca primăria Galați să bage indirect niște bani în echipa hibridă de volei a orașului.

Să mai menționăm că, în 2020, s-au acordat ilegal titlurile de campioane (M+F) deși campionatul nu s-a putut încheia din cauza plandemiei. Deci un alt motiv de ilegalitate pentru titlul dat cadou de Ghiulangiu Arcadei.

Și arcădenii fuduli nevoie mare, dar cumva cu fundul gol: marele club campion nici nu are un sit de Internet. A avut unul care nu mai există.

Și dacă Proștii lui Cojocaru au organizat festivitatea de premiere, nu putea să iasă decât o panaramă. Iar au adus, nu știm de ce, o pupăză urâtă ca să chinuie imnul național. De data asta au adus și un pupăzoi și behăiau amândoi împreună fără să se poată sincroniza sireacii, ca la emisiunea-concurs Gruzinii n-au talent 😂 Parcă erau pe 2 benzi decalate.

Pupăza a mai violat și nelipsita manea Uiardăcempions într-o engleză gravă, de Balta Mare a Brăilei: uiardăcempions ma frianț… 😂

Dar, bă patronule de la Arcada, cum te-a fi chemând, ai plătit drepturile de autor pentru că ai folosit cântecul în public? Dacă da, arată-ne contractul. Universitale Cojocare Mingea Ocolește Aerul În Toate Direcțiile, ați încălcat iar legea? Nu vă mai saturați nici în Vinerea Mare?

Estimp grăsunul îNȘelaru era excitat la maxim de minunăția de „spectacol”, ăsta cu premierea 😊 Acu… ce să știe despre spectacole unul ca el, care, în vorbirea lui curentă, folosește cuvintele porcoase pe post de semne de punctuație?

(M) SCM U Craiova – Steaua București NEREGULAMENTAR 3 – 1 (25-21, 27-29, 25-18, 25-21)

Singura partidă cu miză care mai rămăsese din campionat, a făcut ca SCMU să-i fure Stelei medaliile de bronz fix în ultima etapă! Bă vișănelule de Oancea (antrenor Steaua), ei fi făcut tu vreo măgărie anul ăsta care să-ți aducă așa ghinion! Ia mai gândește-te! 😉

Comentezi?