DivA1 – MISS POPULARITATE Volei România A1 (2017) Acesta este a 3a ediție a…

DivA1 – MISS POPULARITATE Volei România A1 (2017) Acesta este a 3a ediție a…

DivA1 – MISS POPULARITATE Volei România A1 (2017)

Acesta este a 3a ediție a sondajului pentru a o desemna pe cea mai simpatizată voleibalistă din Div A1, fie româncă fie străină, de data aceasta dintre cele care au evoluat în stagiunea 2016–2017. Un fel de Miss Congeniality.

Criteriile de vot sînt total la alegerea voastră: ORICE V-A FĂCUT SĂ O ÎNDRĂGIȚI PE UNA SAU PE ALTA: că e atrăgătoare, că are păr frumos, că a jucat foarte bine, că e prietenoasă, că-și face poze în oglindă și le bulucește pe Facebook, că e foarte înaltă, că e din Ardeal, că poate face 200 de genuflexiuni, că e studentă silitoare, ORICE…
Deși calitățile tehnice pot fi un criteriu, acesta NU este un sondaj pentru a determina cine a fost cea mai bună jucătoare.

Puteți vota CU MAI MULTE OPȚIUNI, adică puteți bifa mai multe căsuțe pe pagina de votare. Pentru a limita fraudarea, fiecare votant trebuie să bifeze cel puțin 3 opțiuni.
Lista este reamestecată la fiecare afișare pentru ca ordinea de listare să nu influențeze votul.

Votul vostru este ANONIM.

Sondajul va fi limitat rezonabil în timp (vreo 10 zile). Rezultatele și titlul neoficial de Miss Popularitate Volei România 2017 vor fi anunțate la acest grup și pe alte pagini de volei.
Sondajul e o inițiativă personală și nu are nicio legătură cu FRV. Atunci cine oferă titlul? Amatorii români de volei.

Lista de votare nu putea să le conțină pe toate cele circa 150 de voleibaliste care au activat în Divizia A1. Este doar o bază, în care multe nume au fost sugerate la întîmplare. Dar puteți vota și voleibaliste care nu au fost incluse în listă. În acest caz, bifați OTHER și scrieți numele voleibalistelor preferate.

Dacă vom avea situația că pe locul 1 va fi o jucătoare din străinătate, o vom evidenția separat și pe cea mai simpatizantă româncă.

De asemeni, puteți răspîndi adresa de Internet a acestui sondaj, care nu e tehnic legat de Facebook sau de adresa acestei postări.
Votarea nu e restricționată la membrii acestui grup. Oricine poate vota. Răspîndiți.

VOTAREA SE FACE ACCESÎND ACEASTĂ PAGINĂ:
Care dintre voleibalistele care au evoluat în Divizia A1F în stagiunea 2016–2017 sînt favoritele tale? (minim 3 bifări) Dacă nu le găsești pe preferatele tale în listă, bifează OTHER și scrie numele lor acolo.

Comentezi?