Dragan Nešić (antrenor CSM Tîrgoviște), după partida CSMT – Penicilina, exclusiv pentru Volei Iași…

aqualine.ro/

Dragan Nešić (antrenor CSM Tîrgoviște), după partida CSMT – Penicilina, exclusiv pentru Volei Iași și pentru Volei România

roadelepamantului.ro

A fost un joc între 2 echipe care nu sînt la același nivel tehnic. Nu numai pentru că avem jucătoare mai scumpe, ci jucătoare mult mai bune tehnic. Vreau să-l felicit pe antrenorul vostru. A jucat cu coordonatoarea a 2a [Knežević] (probabil din cauza unei accidentări?) și l-a folosit pe al 2lea opus, această sîrboaică pe care nu știu cum o cheamă, #1 [Sekulić]… Au jucat foarte bine. Probabil la antrenamente au repetat împreună. În setul al 2lea ne-au construit o problemă, pentru că n-am putut-o bloca nicio dată. A fost un joc bun și al liberoului [Moncks].
În seturile 1 și 3 am servit foarte bine și a fost greu de jucat pentru Iași.
Am și pregătit jocul. Știm totul despre Iași.
Sîntem o echipă puternică, dar trebuie să jucăm bine de fiecare dată. În setul 2 nu am jucat prea bine, spre deosebire de Iași. Dar pentru o echipă de un nivel mai jos e greu să mențină aceeași calitate. Părerea mea e că această echipă va ajunge în primele 6 [după prima fază a campionatului].

SR: Ce părți bune și ce părți rele are Penicilina?

DN: În ceea ce privește echipa mea, în seturile 1 și 3 ne-am concentrat bine asupra jocului, felicitări echipei mele. Mai rău a fost setul 2 pe care l-am început prost.
E greu de făcut o analiză tehnico-tactică a acestul joc din cauza diferenței dintre cele 2 echipe. Am jucat serios și am folosit toate jucătoarele, pentru că avem imediat un joc important contra Bacăului. Am jucat și cu Sobo. Singura problema a fost cu Čebić, care în jocul anterior s-a ciocnit cu Maya Collar și are o problemă la genunchi.
La Iași, cel mai bine s-a comportat #1 [Sekulić]. Nu mai sînt în Serbia de 17 ani și nu mai știu nimic despre jucătoarele tinere. A jucat foarte bine. Și Jelena Cvijović a fost foarte bună la recepție, are această calitate. Și a 2a coordonatoare [Knežević] a jucat foarte bine.

klap.ro

Comentezi?