Echipa de volei feminin CSM Bucuresti a adus trei jucătoare care au doar 13…

aqualine.ro/

Echipa de volei feminin CSM Bucuresti a adus trei jucătoare care au doar 13 ani, Alexia Căruţasu, Francesca Alupei şi Maria Dulău.
“Este ceva minunat pentru mine să ajung aici de la vârsta asta…fetele sunt foarte drăguţe”, a spus Alexia Căruţaşu pentru Digi Sport, completată de Francesca Alupei: “Mă simt foarte bine, este uimitor şi mi se pare aşa ciudat, nici nu ştiu cum să le salut pe fete”.
Este foarte bine ca echipele cu nume iau in lot si sportive foarte tinere, de perspectiva. CSM Bucuresti nu este singura echipa care procedeaza asa, si la Dinamo jucatoarele tinere, de la cadete si junioare fac parte si din lotul de A1. Poate ca ar fi momentul ca FRVolei sa oblige toate cluburile de A1 sa aiba in lot si in teren jucatoare tinere. Doa rasa se poate revigora voleiul nostru, la toate nivelurile. Sa speram ca la sedinta antrenorilor de la Izvorani din perioada 01-02 septembrie 2016 se va aborda si aceasta problema. Cum ar fi daca timp de cativa ani, la A1 am experimenta si aceasta infuzie de tinerete? Credeti ca am mai fi tara fara medalie la Campionatele Balcanice? Credeti ca am mai pierde pe linie meciurile din preliminariile Campionatelor Europene sau Mondiale? Eu zic ca ar fi un pas inainte care ar insanatosi voleiul romanesc. Ramane doar ca antrenorii sa reuseasca sa isi impuna punctul de vedere.Si in problema aceasta dar si in cea cu privire la regulamentele cadetilor si juniorilor pentru campionatul care va incepe. Credeti ca vor reusi?

1 thought on “Echipa de volei feminin CSM Bucuresti a adus trei jucătoare care au doar 13…

  1. După arestarea lui Oprescu, viceprimarul de atunci anunța că CSMB trebuie să insiste pe jucătorii români, ca ei să găsească acolo un mediu propice dezvoltării și ca banii contribuabilior să nu mai fie risipiți pe dezvoltarea străinilor. Iată că Bogdan Vasiliu și clica lui s-au învîrtit și au sufocat și mai tare clubul cu străini. CSMB le-a devenit mult mai ostil jucătorilor români, în cazul voleibalistelor fiind la mare întrecere cu Volei Alba Blaj. care ucide mai tare vîna românească.
    Dacă le cînți osanale, crezi că junioarele acelea vor pupa vreun set în campionatul viitor? La ce le ajută acestor fete să le fie copii de mingi străinelor?

Comentezi?