Faza 1 et 18/22, rezultate (1) * îNȘelaru cu mintea parcată (F) Unic Piatra…

aqualine.ro/

Faza 1 et 18/22, rezultate (1) * îNȘelaru cu mintea parcată

(F) Unic Piatra Nț – Știința Bc 3 – 0 (25-22, 26-24, 25-16)
Supriza etapei. Parcă a jucat Thailanda contra Germaniei. Echipa din Piatra a speculat acreala băcăuancelor și a luptat cu suflet realizînd multe faze numai bune de pus pe Youtube. M-am întrebat dacă Știința nu cumva a „cedat” meciul, pentru ca apoi să primească 6 puncte în Faza 2 😉 Așa posibilă mînăreală nu are suport aritmetic. Cedarea punctelor de către Unic nu are valoare, dacă acesta nu le bate în Faza 2 pe alde CSMB, CSMT sau Alba… Nici pornirea Bacăului în Faza 2 cu minus 3 puncte nu are sens.
Dintre echipele din partea a 2a a clasamentului, Unic e acum cel mai aproape de calificarea în primele 6.

(F) V Alba Blaj – Penicilina 3 – 0 (25-12, 25-15, 25-16)
Penicilina a făcut o deplasare lungă doar pentru a juca la bifă, realizînd doar 43 de puncte cu echipa a 2a a Blajului.

(F) CSM București – Medicina Tg Mș 3 – 0 (26-24, 25-16, 25-20)
Echipa mureșeană a luptat, dar jocul ei a fost inconstant: momente foarte bune amestecate cu momente foarte rele. În final, e bine că au ajuns la onorabilul 60 (de pct).
—–

biciclop.eu

Colțul lui îNȘelaru (pseudojurnalist tevere) și al ucenicului

Popa îNȘelaru nu e numai un prostănac cu voce urîtă, ci și golănaș. Din cînd în cînd îmi trimite mesaje de iubire, în care mă caracterizează cu diverse vorbe golănești. Cică sînt un „trist prost” și altele mai murdare. Vorbește prostul satului, cel care în puținele sale momente de calm, mă întreabă despre „Bełchatów”:

„de ce sa pronunt boule in poloneza
ca vrei tu”

(sic! fără diacritice, fără punctuație, nici măcar semnele de întrebare)

Cum de ce?? Poate pentru că… e cuvînt polonez?? Dăă!
Cam ăsta e coeficientul lui de prostie. Zadarnic îl învăț, că nu se prinde nimic de el. Nu ar pronunța corect în ruptul capului, numai de draci că a auzit de la mine. Nimeni nu știe după ce reguli pronunță el „belceatov”.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Și cam cît de prost să fii ca să scoți pe goarnă o imbecilitate precum „Piatraneamțul”? Sau „Tîrgumureșul”? Tot așa le zice, fără să clipească, și ucenicul lui, Florin Ion.
(Mai ziseră și „bicivolei”…)

îNȘelaru (cunoscut și sub fostul nume de Narcis Șelaru) își trage noul nume de la modul în care răspîndește bîrfe înșelătoare despre mine. Preferata lui e aia despre cum am chemat eu o voleibalistă (probabil ieșeană) într-o parcare pentru un interviu, iar aia s-a ascuns prin boscheți și rîdea de mine. 🙂
Cît de prost să fii să răspîndești așa baliverne? Pentru interviuri iată că există telefon, audio și text pe Facebook sau pe Skype sau holul sălii de sport. Nu e nevoie de nicio parcare. Ciudat e că nu poate să spună cine e acea voleibalistă 🙂 🙂 🙂 Ca și cum ar proteja-o! 😉 Ca și cum, dacă aș fi fost în povestea asta, eu nu aș ști cine ar fi aceea! 🙂 🙂
Cred că mai degrabă mintea lui e parcată. Rău de tot.

Perlă Ion: Foarte bine servește liberoul Carocci! 🙂

1 thought on “Faza 1 et 18/22, rezultate (1) * îNȘelaru cu mintea parcată (F) Unic Piatra…

Comentezi?