FECNIUZ EXCLUSIV! * BLABLA BLAJ, ECHIPA PROFESIONISTĂ NEVĂZUTĂ Un oficial al clubului blăjean, care…

aqualine.ro/

FECNIUZ EXCLUSIV! * BLABLA BLAJ, ECHIPA PROFESIONISTĂ NEVĂZUTĂ

Un oficial al clubului blăjean, care a dorit să rămînă anonim (deși e fudul pe toată înălțimea), a declarat în exclusivitate pentru Volei România:

În calitatea mea de general de carton, dar și de director al clubului, sînt împuternicit să declar sub protecția anonimatului că, așa cum a declarat Darko Arena, sîntem o echipă SUPER-PROFESIONISTĂ. De profesioniști ce sîntem, am mătrășit grav programul competițional stabilit prin regulament, pentru că căci bulibașa nostru, ăla de tot scoate super-limboiul afară, îi super-amal cu bulibașa cu super-ghiul.

Tot ca niște super-profesioniști, am decis să hotărîm să nu transmitem niciun meci în direct pe Internet, pentru că căci super-hoața noastră (Mica Romă) î-i frică de camere, de cînd a fost prinsă super-furînd la Liga Campionilor, și nu poate fura în voie. Fără camere, poate fura și 5-6 puncte pe meci, așa devenind una dintre marcatoarele de bază a echipei.

ottobroker.ro
klap.ro

Deci declarăm că publicitatea și marchetingu îs pentru super-fraieri. Noi nu avem nevoie, pentru că căci ne vine mormanele de bani și fără măcar să știe lumea cum arată echipa noastră super-profesionistă.

Sîntem așa de super-profesioniști că fata aia țepuită de Blaj n-a să vadă niciun ban de la noi în vecii vecilor. Noi zicem că nu-i bai și degeaba zice alții că ba-i bai.
Datoria noastră – țeapa voastră! He he!
Păi cum vreți să-și ee super-fata primarelui apartament, mașină și poșete scumpe ca nevastă-mea?

Pese: Nu este adevărat și nici real că o parte din super-salariul meu se duce parandărăt la gușterul limbos. Așa am fost forțat să declar.

Comentezi?